Predivne palete u kojima se krije bezbroj savršenih ljetnih make up lookova

Predivne palete u kojima se krije bezbroj
savršenih ljetnih make up lookova

Puder, korektor, highlighter, ruž, sjenila i maskara samo su neki od favorita koji se nalaze u našoj svakodnevnoj make up rutini i preplavljaju naše kozmetičke torbice. Osim kozmetičkih torbica, za dana ispunjenih brojnim obavezama kada je brzi popravak šminke nezaobilazan, oni stvaraju nered i unutar naših dnevnih torba. Kao savršeno rješenje za problem make up proizvoda izgubljenih u neredu naše torbe, kao odličan izbor za putovanja, ali i kao izbor koji uvijek stvara efektan make up look poznate make up kuće i ovog su ljeta pripremile predivne palete.

PALETA – SVE ŠTO VAM TREBA ZA SAVRŠENI LJETNI MAKE UP

Objavu dijeli GELCREAM (@gelcream)

Ispred nas je dugo toplo ljeto, sezona koja je u make up svijetu istovremeno poznata po minimalnom make up look, ali i najraskošnijim make up trendovima koji donosi bogata paleta. Iako se novi make up trendovi za nadolazeću sezonu reflektiraju se unutar svih  make up proizvoda, najveći naglasak na novu trendi paletu zasigurno donose palete sjenila za oči. Od nježnih nijansa ružičaste i koraljne boje koje toliko dobro pristaju preplanuloj puti i donose dašak boje i svježine našem svakodnevnom minimalnom make up looku za ljeto do raskošnih zlatnih i bronačanih tonova te nekoliko boja dragog kamenja koje su se sasvim neočekivano našle među ljetnim make up trendovima – palete su ove sezone raznovrsnije i bogatije no ikad.

Objavu dijeli GELCREAM (@gelcream)

Osim raznolike palete boje, make up palete ovog ljeta unutar svojih toliko neodoljivih pakiranje skrivaju i najrazličitije kombinacije make up proizvoda. Uz palete sjenila kao jedan od najpopularnijih proizvoda u beauty svijetu, ovog ljeta možete pronaći paletu koje donosi savršeni spoj svih vaših omiljenih make up proizvoda. Od puderastih proizvoda za lice poput highlightera, bronzera i rumenila do balzama i ruževa za usne.

Objavu dijeli GELCREAM (@gelcream)

Izbor najraskošnijih i najsvestranijih ljetnih paleta uz pomoću kojih ćete lako kreirati bezbroj odličnih make up lookova donosimo u nastavku.

Objavu dijeli GELCREAM (@gelcream)

Chanel Travel Makeup Palette Harmonie de Camélias

Chanel Les 9 Ombres Exclusive Creation – Édition 01 Affresco

Anastasia Beverly Hills Subculture

Anastasia Beverly Hills Soft Glam

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

Maybelline total temptation shadow + highlight palette

Maybelline Lemonade Craze

Urban Decay Naked Petite Heat paleta

L’Oreal La Petit Palette – Maximalist

L’Oreal La Petit Palette – Nudist

L’Oreal La Petit Palette – Stylist

L’Oreal La Petit Palette – Optimist

L’Oreal La Petit Palette – Feminist

Foto: Instagram, Chanel, Cult Beauty, Feel Unique, Maybelline

Učitati još
Zatvori