Pramenovi donose odlično osvježenje frizure ovog proljeća

Pramenovi donose odlično osvježenje
frizure ovog proljeća

Početak proljeća u nama će, baš poput početka nove godine ili rođendana, izazvati želju za promjenom i osvježenjem. Osim velikog proljetnog čišćenja i nekoliko novih dekorativnih dodataka koji će unijeti dašak proljetne svježine i vedrine u naš dom, jednako osvježenje godit će nam i kad je riječ o našem izgledu. Velika i nezaobilazna promjena unutar našeg ormara odradit će svoje, no mnogi među nama jednaki efekt potražit će i u novoj frizuri. Uz promjenu dužine, promjena boje uvijek se ističe kao popularan izbor koji donosi jednaki efekt osvježenja i stvara novi look. Bilo da ste spremni za dramatičnu promjenu boje ili tek suptilan odmak od vaše prirodne nijanse, pramenovi su uvijek odlična ideja.

PRAMENOVI KAO SAVRŠENO PROLJETNO OSVJEŽENJE

Od nekoliko pramenova uz lice ili stotine tankih pramenova koji će transformirati boju vaše kose, igra pramenova i ovog će proljeća poslužiti kao savršeno osvježenje svake frizure. Balayage će još uvijek biti jedan od omiljenih izbora koji donosi efektnu promjenu zadržavajući vrlo prirodan look jednostavan za održavanje. Uz klasičan odabir plavih pramenova, ovog proljeća kao jedan od trendova istaknut će se i suptilni pramenovi koji su tek nijansu ili dvije svjetliji od prirodne nijanse, dok će drugu krajnost za sve one željne dramatične promjene donosi igra pramenova u bakrenim, crvenim ili pastelnim tonovima.

Osim što donose promjenu boje, pramenovi u baš svaku kosu, dugu i kratku, tanku i kovrčavu, unose dozu dinamičnosti i prozračnosti kao stvorene za tople mjesece ispred nas.

U nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih primjera zbog kojih ćete već sutra poželjeti rezervirati termin za osvježenje svoje frizure uz pomoć uvijek razigranih i efektnih pramenova.

Objavu dijeli Anh Co Tran (@anhcotran)

Učitati još
Zatvori