Poznate djevojke se ovog ljeta šišaju na kratko

Poznate djevojke se ovog ljeta
šišaju na kratko

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

Kad je riječ o frizurama, ljetne i jesenske promjene događaju se iz praktičnih razloga. Ljeti tražimo drugačije frizure da pobjegnemo od vrućine – dižemo kosu u punđe i visoke repove, sakupljamo u pletenice i šišamo se na kratko, dok jesen često zahtijeva hitne mjere sanacije nakon par mjeseci sunca, soli i vjetra.

Nedavni potezi zvijezda spadaju u ovu prvu skupinu – poznate djevojke skratile su svoju kosu u megapopularne lobove i bobove te još jednom potvrdile suverenu vladavinu ove dvije frizure. A nama to može poslužiti kao odlična inspiracija da isti potez napravimo nakon godišnjeg odmora i sa stilom zakoračimo u novu sezonu.

Bob i lob za jesen 2018.

Alicia Keys i Rihanna na svojim su Instagram profilima otkrile nove frizure, no teško je reći radi li se o stalnim promjenama ili stiliziranim lookovima za neke projekte. Lucy Hale i Emilia Clarke iz loba su uvojke pretvorile u kratki bob, a pritom je Emilia predstavila i novu platinastu boju kose koja je mnoge podsjetila na Khaleesi, njenu najveću ulogu do sada. S platinastim bobom pridružila joj se i Emma Roberts koja svoju frizuru nosi zaglađenu i zataknutu iza uha.

Jennifer Lawrence premijerno se pojavila s kratkim uvojcima, poput i Belle Hadid koja svoj ravno rezani smeđi bob nosi s razdjeljkom po sredini. Prirodna crvenokosa Jessica Chastain je promjenu napravila za brend Piaget, a na veliki rez svoje prirodno kovrčave kose odlučila se i Gabrielle Union.

Lucy Hale

Emilia Clarke

Emma Roberts

Emma Roberts

Jennifer Lawrence

Bella Hadid

Jessica Chastain

Gabrielle Union

Foto: Guliver Image/Splash News

Učitati još
Zatvori