Jednostavna, a lijepa frizura koja je kao stvorena za ležerne vikende

Jednostavna, a lijepa frizura koja je kao
stvorena za ležerne vikende

Malo stvari u životu je uistinu univerzalno. No, frizura koja je napola podignuta, odnosno napola raspuštena, rijetka je i dobrodošla iznimka. Polupodignuta kosa dobro stoji gotovo svima koji ju požele nositi, bez obzira na teksturu, stanje, boju ili dužinu kose. Odlična je i za one dane kad jednostavno nemamo vremena, a to ju čini i top vikend frizurom. Ta dva dana u tjednu nam se zaista ne da ulagati dodatni trud. Samo se želimo opustiti, izgledati dobro, ali ne i razmišljati previše o tome.

Uz to, ako želite prikriti masne korijene, polupodignuta kosa ih uspješno može sakriti do dana pranja. Isto tako, ako želite odraditi trening, a i dalje želite izgledati šik, zaglađena kosa uz lice spriječit će pramenove da vam ne upadaju u oči. Polupodignuta frizura je odlična i za one dane kad se jednostavno osjećate neodlučno. Ovaj look je dovoljno svestran da svaki dan možete isprobati neku njegovu novu verziju.

Polupodignuta kosa čini frizure koje imaju brojna i različita lica

Radi se o doista ultimativnoj vikend frizuri koja je gotova u tren oka tako da možete skoknuti od trgovine, na druženje kod prijatelja ili jednostavno sjediti na kauču uz Netflix, bez pranja kose ili posezanja za četkom. Ovu teoriju potvrdio je i Instagram te brojni celebrityji koji ovu frizuru nose na brojne različite načine. Od elegantnog polupodignutog repa, messy punđe do brojnih drugih cool varijacija uz dodatke za kosu. Radi se o najsvestranijoj frizuri koja često ne dobiva toliko pozornosti koliko zaslužuje. A da bi se to promijenilo, donosimo vam nekoliko najljepših polupodignutih frizura kako bismo vas nadahnule na kreiranje ovog savršenog vikend looka.

Učitati još
Zatvori