Kako s nekoliko skupljenih pramenova stvoriti savršenu frizuru?

Kako s nekoliko skupljenih pramenova
stvoriti savršenu frizuru?

Proljeće i ljeto vrijeme su kada ćemo više no ikad tražiti efektne frizure koje će nadopuniti prozračne odjevne kombinacije, a koje ćemo lako ostvariti u samo nekoliko minuta. Od repa ukrašenog mašnom ili svilenom maramom preko uvijek popularnih laganih valova do ležerne punđe, jednostavne frizure trend su koji ćemo obožavati i ove sezone.

SAVRŠENA FRIZURA UZ NEKOLIKO SKUPLJENIH PRAMENOVA

Beauty trendovi još jednom su kao najpoželjnije istaknuli jednostavne i praktične frizure koje su lagane za održavanje i još lakše za kreiranje. Naizgled pomno uređena frizura na drugi pogled nosi dozu opuštenosti i nonšalancije koje otkrivaju da u nju i nije uloženo pretjerano mnogo vremena. Upravo su jednostavnost i efektan izgled kao najpopularnije frizure za sve prilike istaknuli poluraspuštenu kosu.

Uz samo nekoliko skupljenih pramenova i nekoliko odvojenih minuta lako ćete stvoriti savršenu proljetnu i ljetnu frizuru. Kao najjednostavnije frizure koje stvara tek nekoliko pramenova istaknuli su se spoj raspuštenih uvojaka i repa ili punđe te pletenice koje stvaraju pramenovi uz lice, skupljeni na zatiljku.

Frizure koje stvara nekoliko skupljenih pramenova favorit su popularnih blogerica i Insta djevojaka, a nekoliko odličnih ideja koje ćete obožavati cijele sezone.

Učitati još
Zatvori