Frizura koja će obilježiti proljeće

Prvi beauty trendovi za 2018. godinu najavljeni su još krajem prošle godine. Od novih inovativnih proizvoda za njegu kože lica i tijela do raskošne palete koja je unijela osvježenje u naše make up favorite, nova godina već je na samom početku najavila još jednu uzbudljivu beauty godinu ispred nas. Među beauty trendovima koji će obilježiti 2018. godinu istaknulo se i nekoliko noviteta u svijetu kose. Promjena frizure jedna je od najefektnijih promjena koja donosi instantno osvježenje. Osim osvježenja koje možete pronaći u promjeni dužine, ravnom rezu, slojevima koji unose volumen ili šarmantnim šiškama, efektan trik na svakoj kosi stvorit će i nova boja, dok će najdramatičniji efekt izazvati spoj nove dužine i nove boje.

Za sve one u potrazi za jednostavnim trikom koji će začiniti njihovu novu ili staru frizuru, proljeće donosi savršeni odgovor u jednostavnoj, brzoj, efektnoj i šarmantnoj polupodignutoj frizuri.

NAJPOŽELJNIJA FRIZURA OVOG PROLJEĆA JE POLUPODIGNUTA KOSA

Nadolazeća proljetna sezona kao najpoželjniju frizuru sasvim neočekivano je istaknula polupodignutu kosu. Za jednostavnu i trendi frizuru koja će obilježiti proljeće i ljeto ispred nas dovoljno je skupiti nekoliko pramenova u jednostavnu punđu, isprepletene pletenice ili vrckasti rep. Osim što je dovoljno jednostavna da ju baš svatko u nekoliko minuta može kreirati bez pomoći frizera i posebnih pomagala,  polupodignuta frizura jednaku jednostavnost i prilagodljivost donosi i kad govorimo o različitim dužinama i tipovima kose. Od kratkog i ravnog boba do dugih i raskošnih uvojaka, polupodignuta kosa je jedan od najjednostavnijih beauty trik koji donosi osvježenje svake frizure.

Za ležerni dnevni, ali i elegantni večernji look, u nastavku donosimo nekoliko odličnih primjera polupodignutih frizura koje će vas sigurno inspirirati da ove godine svoju frizuru osvježite uz pomoć ovog jednostavnog trika.

 

Foto: Instagram

0