Duljina kose koja pristaje baš svima

Duljina kose koja pristaje baš svima

Promjena frizure bez sumnje je jedna od najefektnijih i najjednostavnijih promjena koja donosi trenutno osvježenje. Uz promjenu boje kose, promjena dužine jedan je od onih svima dobro poznatih beauty trikova koji donosi efektnu transformaciju looka. Iako se iza promjene dužine kose nalazi tek nekoliko jednostavnih i brzih rezova spretnih frizerskih škara, odabir nove savršene dužne za mnoge je daleko od jednostavne i brze odluke. Ako ste ususret ljetu odlučili osvježiti svoju frizuru novom dužinom i još uvijek se dvoumite između nekoliko centimetara ispucanih vrhova manje ili dramatičnog reza koji će stvoriti jednu od trendi kraćih frizura, poluduga kosa možda je  savršeno rješenje za vas.

Osim što donosi efektno osvježenje, poluduga kosa pristaje baš svima zbog čega su je ove sezone odabrale brojne trendseterice. Tajnu poluduge kose i odlične primjere zbog kojih ćete ju i sami poželjeti donosimo u nastavku.

POLUDUGA KOSA JE NOVI TREND KOJI PRISTAJE SVIMA

Između kratke pixie cut ili omiljene bob frizure i duge kose smjestio se novi trend koji pristaje baš svima – poluduga kosa. Kao dužina koja istovremeno nosi svestranost duge kose i šarm kraćih frizura, poluduga kosa je odličan izbor jednostavan za održavanje i stiliziranje. Osim što će, baš poput bob frizure, odlično izgledati raspuštena, bilo ravna, valovita ili kovrčava, poludugu kosu još uvijek ćete moći skupiti u jednostavan rep, nemarnu punđu ili romantičnu pletenicu.

Uz istovremeno opušteni i elegantni izgled te svestrani karakter, poluduga kosa izbor je s kojim ne možete pogriješiti i odličan izbor kao međukorak za sve one koji razmišljaju o dramatičnoj promjeni duge kose u kraću frizuru. Kako bi tijekom ljetne sezone izvukli najbolje iz poluduge kose, svojoj rutini dodajte slani sprej ili sprej za teksturu, a odlične primjere izdvojili smo u nastavku.

Učitati još
Zatvori