Kako dovesti tijelo u top formu do ljeta?

Iako nam se topli i sunčani dani još uvijek čine daleko, ljetna sezona stići će prije no što mislimo i očekujemo. Početak najtoplije sezone u godini označit će početak sezone godišnjih odmora i putovanja, uživanja u sunčanim danima na pješčanim plažama ili uz rub bazena. Novi početak ljeto će označiti i u našoj garderobi u čijem će se središtu naći lagani i prozračni materijali, mini dužina i kupaći kostimi zbog čega će se u fokusu ponovno naći naša figura. Kako do figure s kojom ćete biti zadovoljni? Proljetni mjeseci ispred nas i novi nalet energije koji donose savršeni su trenutak da započnete s pripremama za ljeto, a uz zdravu prehranu i vježbanje, odgovor na željenu figuru i ove ćemo godine potražiti u Centrima za oblikovanje tijela Poliklinika Bagatin u Zagrebu i Splitu.

Kao najnapredniji centri za ljepotu u regiji, Centri za oblikovanje tijela Poliklinika Bagatin u Zagrebu i Splitu uvijek idu u korak s najnovijim trendovima i nude impresivne nove tehnologije. Bez obzira s kojim se izazovom susreli kada je vaša figura u pitanju, u tretmanima Poliklinike Bagatin pronaći ćete savršeno rješenje.

Poliklinika Bagatin Centar za oblikovanje tijela

Beauty tretmani uz koje je savršena figura lako dostižna

Svi imamo dijelove tijela koji nam ostaju izvor nezadovoljstva čak i kada nam vaga pokazuje onaj željeni broj kilograma. Svako tijelo drugačije raspoređuje masne naslage pa su tako i izvori nezadovoljstva različiti. Tajna željenog izgleda i odgovor na te takozvane ‘kritične zone’ krije se u sinergiji inovativnih metoda i personaliziranog pristupa. Kako uz pomoć stručnjaka u Poliklinikama Bagatin i u nekoliko jednostavnih koraka do figure s kojom ćete biti zadovoljni?

Prvi korak do željene figure

Početak svake uspješne priče su konzultacije sa stručnjakom. U Poliklinici Bagatin svakoj klijentici i klijentu pristupaju individualno i cjelovito. Uspjeh i sigurnost osigurava cijeli tim medicinskih kozmetologa, općih i plastičnih kirurga te nutricionista koji rade u sinergiji. Svatko od njih vrhunski je stručnjak u svojem području. Najvažnije je svakako prepoznati problematiku i znati dati pravo rješenje što dolazi i s dugogodišnjim iskustvom. To je ujedno i njihova snaga, ali i vaša, kada su u pitanju rezultati jer – samo iskusne ruke znaju raditi s uređajima i postići baš ono što želite.

Nema razloga da čekate 5 do 12, već s postizanjem željene tjelesne figure za toplije dane krenite sada. Konzultacije su prvi korak koji će vam otkriti na koji način se najbolje možete riješiti svoje problematike, a u Poliklinici Bagatin su besplatne. Bilo da ste u Zagrebu ili Splitu, u njihovom Centru za oblikovanje tijela, stručnjaci će vas pregledati, profesionalno izmjeriti i predložiti plan.

Ako smo vas već sada zainteresirali za besplatne konzultacije, link za rezervaciju termina nalazi se ovdje. Naručite se!

Ordinacija Poliklinike Bagatin

Odgovor se krije u inovativnim tehnologijama i metodama

Danas, nove tehnologije nam ne samo obećavaju, već omogućuju da na potpuno neinvazivan način, koji često podrazumijeva ugodnu masažu aplikatorom, bezbolno, u vrlo kratkom roku dođemo do željenih rezultata i zadovoljstva. Med Contour Multipower apsolutni je kralj u svijetu u redukciji celulita, a samo u Poliklinici Bagatin godišnje naprave ovaj tretman preko 2000 puta. Jeste li znali da su ga među prvima u Hrvatskoj uveli u svoju ponudu još prije nekoliko godina, a zatim postali i referentni centar za ovaj uređaj? Taj trend nastavili su njegovati i dalje. Prateći trendove na svjetskom tržištu, ali i potrebe svojih klijentica, svoj Centar za oblikovanje tijela stalno obogaćuju novim sofisticiranim tehnologijama koje su savršeno rješenje za one koji žele učvrstiti figuru, smanjiti opseg svih regija, zategnuti kožu, ukloniti celulit i masne naslage ili pak naglasiti mišiće.

Uz Med Contour Multipower, u Poliklinikama Bagatin nude i Venus Legacy za zatezanje opuštene kože te prvi hladni laser za uništavanje masnih stanica Zeron i nove tehnologije i uređaje koji su ekskluzivno dostupni samo kod njih. Nova tzv. ‘Z generacija’ uređaja dolazi u obliku Z Field elektromagnetske stimulacije mišića te Z Wave terapije udarnim valovima za redukciju celulita, ali i kao pomagač svim drugim tretmanima, ponajviše mega popularnom CoolSculptingu za ciljano zamrzavanje masnih stanica. Upravo ova kombinacija razlikuje ih od drugih ponuda.

Više informacija o tehnologiji, načinu rada, učinkovitosti i rezultatima novog Z uređaja Poliklinike Bagatin za stimulaciju mišića, koji u jednom tretmanu napravi do 36 000 kontrakcija, istražite ovdje.

Revolucionaran tretman koji ćete htjeti isprobati

Posljednjih se godina posebno istaknuo tretman ciljanog zamrzavanja masnoća, poznatije i kao CoolSculpting ili kriolipoliza. Diljem svijeta dosad je napravljeno preko 8 milijuna tretmana, a prošle je godine nova generacija stigla upravo u Polikliniku Bagatin tako da je i među Hrvatima interes za CoolSculptingom sve veći.

CoolSculpting je tretman koji se naziva bezbolnom alternativom liposukciji. Djeluje na principu kriolipolize, točnije, jedinstvenom tehnologijom ciljano zamrzava i uništava masne stanice. Naime, mnoga klinička istraživanja pokazala su da masne stanice ne vole hladnoću i da se na određenoj temperaturi jednostavno smrzavaju. Upravo to radi CoolSculpting!

Cool Sculpting tim

Područja koja se mogu tretirati su trbuh, bokovi, gornji dio leđa, prsa, unutarnji i vanjski dio bedara, koljena, masno tkivo ispod stražnjice i podbradak. Prvi rezultati tretmana kriolipolize vide se unutar jednog mjeseca od tretmana, a finalni za tri mjeseca, kada tijelo prirodno eliminira uništene stanice čime dolazi čak do 27 % nepovratnog smanjenja njihova broja u tretiranom području.

Više o CoolScuptingu, svjetskom hit tretmanu za oblikovano tijelo koji je u Hrvatskoj ekskluzivno dostupan samo u Centrima za oblikovanja tijela Poliklinika Bagatin u Zagrebu i Splitu, čitajte ovdje.

Kako do još boljih rezultata?

Po čemu su u Poliklinici Bagatin drugačiji i bolji? Jedinstveni i jedini u Hrvatskoj i regiji imaju Z Wave terapiju udarnim valovima koja se savršeno nadopunjuje sa CoolSculpting tretmanom jer poboljšava njegovu učinkovitost ubrzavanjem cirkulacije, ispiranjem toksina te mrtvih masnih stanica i, prvenstveno, poboljšava te ubrzava rezultat tretmana. Naime, istraživanja su dokazala da su područja tretirana udarnim valovima imala 44 % uspješniju redukciju masnih naslaga u usporedbi s područjima koja nisu tretirana. Z WavePro je neinvazivan, bezbolan tretman koji nudi brojne pozitivne učinke, a više informacija o njemu pronađite ovdje.

Foto: Poliklinika Bagatin, Pexels, Unsplash

0