5 šarmantnih frizura s pletenicama za blagdansku sezonu

5 šarmantnih frizura s pletenicama
za blagdansku sezonu

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brittany Sullivan (@brittsully)

Među najpoželjnijim zimskim beauty trendovima istaknule su se šarmantne frizure koje su još uvijek jedan od omiljenih i najefektnijih načina za brzu promjenu looka. Nakon što ste odabrali savršeno osvježenje za novu sezonu, bilo da se ono nalazi u novom rezu ili novoj raskošnoj boji, nekoliko jednostavnih trikova za stilizaciju kose bit će dovoljna da vam kosa svaki dan izgleda divno i drugačije. Savršena frizura za blagdansku sezonu istovremeno je jednostavna i efektna, elegantna i moderna, a osim što će savršeno zaokružiti svaku kombinaciju, ona će istovremeno biti odličan izbor za svaku priliku ove zime – od užurbanih dani ispunjenih brojnim poslovnim obavezama do blagdanskih tuluma.

Naravno, riječ je o pletenicama koje će ove zime biti favorit svih onih čija je kosa čija je kosa dovoljno duga da se ispreplete u šarmantnu pletenicu. Kako jednostavne pletenice transformirati u savršenu blagdansku frizuru?

PLETENICE ZA SVE BLAGDANSKE PRILIKE

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brittany Xavier (@brittanyxavier)

U blagdanskoj sezoni, pletenice će zasjati u svojem najraskošnijem izdanju, ali istovremeno ostati dovoljno jednostavne da ih možete kreirati bez pomoći frizera. Sve što vam treba je nekoliko upečatljivih detalja poput dekorativnih ukosnica ili baršunaste mašne kojima ćete ukrasiti jednostavne pletenice.

Osim uz pomoć detalja za kosu, šarm pletenica lako ćete naglasiti i uz pomoć blagdanskih make up favorita poput crvenog ruža za usne, crnog tuša ili metalik sjenila za oči. Još jedan odličan trik koji će dodatno istaknuti eleganciju i ženstvenost pletenica te unijeti dašak glamura u svaku blagdansku kombinaciju su upečatljive i trendi naušnice koje možete pronaći u baš svakoj high street kolekciji za zimu.

Inspirirajte se s nekoliko odličnih prijedloga kako ovih blagdana nositi pletenice koje smo izdvojili za vas.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sarale Giter (@hairbysarale)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sarale Giter (@hairbysarale)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli AMBER FILLERUP CLARK (@amberfillerup)

Učitati još
Zatvori