Jedan beauty proizvod koji svaki ruž za usne čini boljim

Ruž za usne je s razlogom jedan od omiljenih make up proizvoda koji u nekoliko poteza može u potpunosti transformirati svaki look. Od nježnih puderastih tonova i raskošnih vibrantnih nijansi koje donosi proljeće i ljeto do prozračnih i sjajnih formula koja naglašavaju prirodnu boju usna, ruž za usne je jedan od omiljenih make up aduta u svakoj kozmetičkoj i dnevnoj torbici. Osim odabira savršene nijanse i formule, tajna onog besprijekornog i efektnog premaz ruža za usne koji može začiniti i istaknuti i najjednostavniji make up look krije se u jednostavnom beauty proizvodu koji nerijetko zaboravljamo unutar svoje beauty rutine.

Piling za usne proizvod je koji će zaista učiniti razliku kada je njega i izgled vaših usana u pitanju. Kao dio njege ili priprema prije nanošenja omiljenog ruža za usne, piling za usne donosi meke usne koje će izgledati odlično bez ruž i s njim.

PILING ZA USNE: TAJNA PREDIVNIH USANA

Spoj sitnih zrnaca šećera i njegujućeg balzama obogaćenog uljima donosi savršenu njegu za usne koja osim skidanja onih mrtvih stanica na površini usana, nježnom masažom donosi i dubinsku njegu usana. Uz novitete drogerijskog brenda L’Oreal, u nastavku donosimo najbolje pilinge za usne koje možete pronaći u kolekcijama popularnih beauty kuća i brendova.

Apa Beauty Apa Lip Loofah

Apa Beauty Apa Lip Loofah

By Terry Lip Scrub

By Terry Lip Scrub

Clinique Sweet Pots

Clinique Sweet Pots

e.l.f Cosmetics Lip Exfoliator

e.l.f Cosmetics Lip Exfoliator

Frank Body Lip Scrub

Frank Body Lip Scrub

LUSH Popcorn Lip Scrub

LUSH Popcorn Lip Scrub

Philosophy Kiss Me Exfoliating Lip Scrub

Philosophy Kiss Me Exfoliating Lip Scrub

Foto: Instagram, Cult Beauty, e.l.f Cosmetics, LUSH, Frank Body, Philosophy

0