Isprobali smo bronzer koji obožava i Sofia Richie Grainge. Miriše na sunce, more i plažu
Isprobali smo bronzer koji obožava i Sofia Richie Grainge. Miriše na sunce, more i plažu

Isprobali smo bronzer koji obožava i Sofia Richie Grainge. Miriše na sunce, more i plažu

Već smo se bezbroj puta uvjerili da je bronzer osnova svakog moćnog makeupa. Ovaj proizvod nanosimo na dijelove lica kao što su jagodice, čelo, nos i brada kako bismo ih istaknuli, i to u dnevnim, ali i večernjim varijantama. Upravo je bronzer mnogima holy grail product, te omiljeni korak u rutini šminkanja. Stoga nije začuđujuće ako ste, iako u kolekciji imate već nekoliko bronzera, sada u potrazi za još jednim. Ipak, Sofia Richie Grainge– koja je poznata po minimalističkoj makeup rutini – ima preporuku. Štoviše, njen omiljeni bronzer košta malo više od 10 eura. U pitanju je Physicians Formula Murumuru Butter bronzer.

Isprobali smo Physicians Formula bronzer 

Ovaj bronzer djeluje kao kombinacija najboljih karakteristika pudera i kremastog bronzera. Ima kremastu i meku tekstura, a zbog svog sastava njeguje, hidrira i zaglađuje teksturu kože. Glavna prednost mu je što tenu pruža tropski sjaj, a miriše na sunce, more i plažu. Uz bronzer se dobije i aplikator za lako nanošenje, što znači da ga možete nositi sa sobom posvuda. Sve što je potrebno je da ga, kao i prilikom upotrebe bilo kojeg bronzera, nježnim pokretima nanesete na lice. Na taj način ćete istaknuti željene konture lica. Međutim, za razliku od drugih proizvoda ovog tipa, Physicians Formula bronzer prožet je murumuru maslacem.

Upavo zbog murumuru maslaca, te drugih esencijalnih masnih kiselina i provitamina, Physicians Formula bronzer je izbor mnogih vizažišta, makeup stručnjaka i poznatih osoba. Jedna od njih je i Sofia Richie Grainge koja je oduševljenje ovim proizvodom podijelila na svom TikTok profilu, odnosno u kratkom GRWM videu.

@stephinparis

This bronzer is perfect on its own or to set any cream bronzers! #drugstoremakeupmusthaves #sofiarichie #sofiarichiegrainge #sofiarichiemakeup #sofiarichiemakeuproutine #fyp #drugstoremakeup @sofiarichiegrainge @physicians_formula

♬ son original - tswiftmusic

Ipak, brend Physicians Formula nije nikakva novina. On je osnovan još 2003. godine, a u njegovoj raznovrsnoj ponudi nalaze se kozmetički proizvodi za lice, oči i usne. Također, Physicians Formula nije samo makeup brend, već je istovremeno fokusiran i na skincare.

*Tekst je preuzet s Journal.rs.

Foto: Instagram (@sofiagrainge) / Physicians Formula

Učitati još
Zatvori