Kako napraviti trendi kovrče koje svi nose

Kako napraviti trendi kovrče koje svi nose

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Donna Lugonja Petković (@donna.bombonna)

Kada je riječ o frizuri koja je postala i ostala zaštitni znak glumačkih ikona Hollywooda, prvenstveno govorimo o kovrčama, i to ne bilo kakvim, već raskošnim, voluminoznim i sjajnim kovrčama, danas poznatima i kao ‘old Hollywood’ stil. Zavirimo li u prošlost, po njima su bile poznate Veronica Lake, Lauren Bacall i Rita Hayworth, a danas interpretaciju njihovih kovrča redovito viđamo na crvenim tepisima filmskih premijera, pogotovo kada njima prošetaju Blake Lively, Jessica Chastain i druge holivudske zvijezde modernog doba.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lifestyle vlogger ? (@mashinthebeauty)

Philips MoistureProtect Auto Curler

Kako doći do savršenih kovrči nalik onima koje vežemo uz holivudske dive? Danas, srećom, lakše no ikad, neovisno o tome imate li gustu i debelu ili pak tanku kosu bez volumena i bez obzira na to je li ona kraća ili dulja, prirodno ravna ili kovrčava… Beauty gadgeti današnjice spremno se nose sa svim izazovima koje stavljamo pred njih, pa čak i ako niste jedna od onih sretnica kojima je priroda podarila raskošne uvojke, u pomoć uskače Philips, koji je na tržište plasirao svoj novi aparat za automatsko kovrčanje, MoistureProtect Auto CurlerOn je nastao tako što je Philips osluškivao želje i potrebe žena i naposljetku im odlučio pomoći doći do kovrčave frizure kakvu najčešće viđaju na Instagramu, uz minimalno uloženog vremena i truda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 26|ZG|CRO ? (@jelenamarinovic)

Ovaj uređaj je toliko jednostavan da ga možete koristiti i žmireći, a osim stiliziranja kose ima još jednu izuzetno bitnu funkciju – onu njege i zaštite kose. Po tom se pitanju MoistureProtect Auto Curler bitno razlikuje od mnogih drugih uređaja za kovrčanje, jer pomaže kosi sačuvati njenu prirodnu vlagu, bez posljedičnog isušivanja i pucanja vlasi. Njegova iznimna kvaliteta i lakoća rukovanja, u kombinaciji stvaraju trendi valove u samo jednom potezu i svega par trenutaka.

Savršene kovrče posebno su bitne za sjajne fashion stylinge, a to najbolje znaju naše influencerice Donna Lugonja, Maša Zibar, Jelena Marinović, ali i rado viđena voditeljica na ekranima, Antonija Blaće. Svima njima zajedno je jedno – imale su priliku prve isprobati novi MoistureProtect Auto Curler i oduševile su se.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Antonija Blaće (@antonijablace)

Ovaj revolucionarni alat za valove i kovrče odličnog dizajna pruža i potpunu sigurnost od mogućih opekotina. Za razliku od tradicionalnih aparata za kovrčanje, napredni dizajn potpuno izolira toplinu od svih drugih područja osim kose koja se tretira. Ovo je posebno važno za sve one kojima dnevna rutina ostavlja jako malo vremena za izradu frizure, a žele svaki dan izgledati kao da su upravo provele jutro u frizerskom salonu. Idealan outfit na ovaj način počinje sa savršenim kovrčama u kosi.

Sve o MoistureProtect Auto Curleru doznajte ovdje.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori