Kako ovog proljeća stilizirati lob frizuru na pet različitih načina?

Kako ovog proljeća stilizirati lob frizuru
na pet različitih načina?

Početak nove sezone je uvijek odlično vrijeme za promjene. Od novih modnih trendova i it komada koji će osvježiti omiljene modne klasike i transformirati našu garderobu do beauty trendova koji će nas vratiti prozračnim formulama i nježnim pastelnim bojama te jednaki efekt transformacije izazvati u našoj kozmetičkoj torbici, početak proljetne sezone vrijeme je koje se više od bilo kojeg drugog razdoblja u godini ističe kao trenutak za osvježenje ili transformaciju izgleda. Visoko na listi malih trikova uz pomoć kojih ćemo u trenu transformirati svoj look nalazi se nova frizura. Kao jedna od omiljenih promjena koja u samo nekoliko dobrih rezova donosi sasvim novi izgled, promjena frizure je potez za kojim će mnogi posegnuti na početku nove sezone.

Popularne it djevojke novu sezonu dočekat će spremne jer mnoge od njih već su se osvježile svoju kosu. Lob frizura i njezina nekoliko centimetara kraća bob verzija još jednom su se istaknule kao najpopularniji odabir.

KAKO STILIZIRATI LOB FRIZURU OVOG PROLJEĆA?

Lob frizura jedan je od najpopularnijih beauty trendova u kojem su svoj ultimativni favorit kada je kosa u pitanju pronašle it djevojke poput Alexe Chung i Olivie Palermo. Poludugi lob uvijek se ističe među onim rijetkim svestranim frizurama koje pristaju baš svima. Iako njezina dužina uvijek ostaje ista, lob frizura se iz sezonu u sezonu uvijek iznova transformira.

Na početku još jedne proljetne sezone it djevojke su odlučile osvježiti popularnu frizuru.  Među bezbroj različitih bob trendova, kao najpopularniji ove sezone istaknuli su se jednostavan sleek bob i bitno drugačija varijanta u razigranom shaggy cut stilu. I dok su neke zadržale jednostavnost još uvijek najpopularnije frizure, druge su ju začinile s nekoliko prošaranih pramenova ili sa šarmantnim šiškama. Osim svježeg reza, popularne trendseterice istaknule su i nekoliko odličnih načina kako na stilizirati poludugu kosu na pet različitih načina.

Nove trendi frizure za poludugu kosu jednostavne su i brze, ali istovremeno i vrlo efektne zbog čega ćete ih i sami poželjeti isprobati na svom lobu. Od ukrasa koji će u trenu začiniti svaku kosu do valovite kose skupljene u šarmantnu i romantičnu nisku punđu, u nastavku donosimo pet trendi ideja za vašu lob frizuru.

UKRAŠENA TRENDI KOPČAMA

ROMANTIČNA NISKA PUNĐA

POLUPODIGNUTA

SAVRŠENO RAVNA

POVRATAK GLAMURA STAROG HOLLYWOODA

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori