Poznati vizažist savjetuje kako kreirati savršen party-make up

Poznati vizažist savjetuje kako
kreirati savršen party-make up

@patriclta

Kraj listopada je blizu, a to ujedno znači i da nam se bliži božićno razdoblje koje sa sobom donosi mnoštvo blagdanskih tuluma i druženja, a na njima se svi trude posebno zablistati. Osim odabir savršene haljine, pozornost treba obratiti i na make up – on treba pristajati našem licu te, jednako važno, potrajati cijelu noć, što se ponekad zna činiti nemoguće. Ako vam se sezona blagdanskog tulumarenja čini pomalo dalekom, ove savjete uvijek možete iskoristiti za izlazak jer – vikend je pred nama! Kako biste stvorili savršen make up look koji će zaokružiti svaku odjevnu kombinaciju, u nastavku donosimo nekoliko profesionalnih savjeta iza kojih stoji Patrick Ta, vizažist koji je, između ostalog, zadužen i za savršen look Gigi Hadid, ali i njezine sestre Belle, modela i glumice Rosie Huntingon-Whiteley te glumice Constance Wu.

Za početak, otkrio je da ključ dugotrajnog make upa leži u fiksatoru koji, osim što će osigurati da šminka na licu dugo traje, na licu stvara osvježavajuć i dewy look.

MAC Prep + Prime Fix

Izdvojio je i svoj ultimativni party make up look, a on je prilično jednostavan. Taj look naziva još i čarobnom formulom na koju se uvijek oslanja, a sastoji se od naglašenih obrva, crvenog ruža i highlightera. Crveni ruž je must have za tulume, a umjesto mat završetka, savjetuje odabrati one s glossy završetkom koji će usnama dati punoću.

@patrickta

Patrick naglašava i važnost obrva za koje tvrdi da su najbitnije jer uokviravaju lice pa način na koji se oblikuju može u potpunosti promijeniti cjelokupan look. Za mladenački i “mekši” efekt preporučuje guste i fluffy obrve, a zaglađene obrve s naglašenim lukom idealne su za glamurozan dojam.

@patrickta

Foto: Instagram (@patrickta), Look Fantastic

Učitati još
Zatvori