Parfem mjeseca: Armani/Privé Musc Shamal

Sredina prosinca je tu, što znači da smo se, u iščekivanju božićnih dana, u potpunosti okrenuli težim mirisima koji će začiniti ovo blagdansko razdoblje. Ako tražite parfem koji biste darovali dragoj osobi ispod božićnog drvca ili pak nagradili sebe zbog uspješne godine, za inspiraciju vam može poslužiti parfemska zvijezda prosinca: Armani/Privé Musc Shamal.

Još od 2004. Giorgio Armani stvara čaroliju u kojoj pretvara esenciju svojih kolekcija visoke mode u Armani/Privé u mirise. Svaki od svojih parfema opisuju kao mirise kojima se dočarava jednaka ravnoteža beskompromisnog savršenstva, koje je stvoreno destilacijom rijetkih i sjajnih sirovina.

Postoje četiri kolekcije luksuznih mirisa Armani/Privé i sve se neprestano razvijaju:

  • Kolekcija Les Eaux nadahnuta je ljepotom prirode i budi sjećanja na bajkovite i mitske vrtove.
  • La Collection oda je povijesti izrade parfema i slavi njihove najlegendarnije sastojke.
  • Les Terres Précieuses utjelovljenje je pustolovnog duha Giorgija Armanija u kolekciji profinjenih mirisa kojima se istražuju različite kulture i krajevi.
  • Kolekciju La Collection des Mille et Une Nuits ispunjavaju nebrojene divote istoka te ona predstavlja putovanje u egzotični svijet čarolije i senzualnosti.

Armani/Privé Musc Shamal

Za kraj 2019. godine osobito je bitna posljednja kolekcija unutar koje je nastala nova kreacija – Musc Shamal. Miris je dobio ime po intenzivnom orijentalnom vjetru, a u njemu se spajaju intenzivna sunčeva vrućina i zamaman dašak vjetra te stvaraju pravu orijentalnu baladu o kontrastima.

Iza ovog parfema stoji Julie Massé koja je mošusnu temu modernizirala ružom i na taj način stvorila intenzivan i živopisan miris. Jantar i šume cedrova zajedno daju puderastu senzualnost i strast kojoj je dodana suptilna nota vanilije, dok kombinaciju osvježavaju ruža i jasmin.

Osim što miris donosi posebnu priču, zanimljivosti prate i samo pakiranje bočice jer Musc Shamal nasljeđuje kultnu i jedinstvenu žigosanu bočicu od puhanog stakla iz kolekcije Armani/Privé. Naziv mirisa elegantno je ugraviran na zlatnoj pločici koja je krasi.

Foto: PR

0