Ovog ljeta nosimo samo odvažna sjenila
Ovog ljeta nosimo samo odvažna sjenila

Ovog ljeta nosimo samo odvažna sjenila

Koje je bolje doba godine za sjenila jarkih boja od ljeta? Čak i ako tek čekate godišnji i još uvijek se niste domogli mora i plaže, jarke boje na kapcima možete isfurati i na gradskom asfaltu. Ljeti smo opušteniji, zaigraniji i spremniji na eksperimentiranje. Palete sjenila s jarkim bojama tu stupaju na scenu. One će na svima izgledati dobro uz potez tuša i naglašene trepavice.

Ona, naravno, ne moraju izgledati kao jarka sjenila osamdesetih. Ne trebaju se stapati s rumenilom na vrhu jagodičnih kostiju. Danas to i dalje mogu biti dovoljno decentni lookovi da se osjećate ugodno s njima čak i ako ih isprobavate prvi puta. Bitno je napomenuti i da uz takve snažne boje na očima kombinirate neutralne usne. Na njih možete staviti tek sjajilo, lip stain ili balzam.

Oči neka budu u fokusu

Bitno je da fokus ostane na očima i da ipak ne izgledate kao da ste se previše zaigrali bojama taj dan. Ako želite nešto suptilnije, jarku boju po svom izboru možete nanijeti samo na unutarnji kut oka. Također, možete naglasiti samo vanjski dio ili jarko sjenilo možete staviti na cijeli kapak. Također, takav look možete zaokružiti i istim sjenilom na donjem kapku.

Kod takvih jakih sjenila, pogotovo ako prvo stavljate puder, odnosno podlogu, bitno je da se ne truse. U suprotnom će vam lice biti puno pigmenta, a teško ih je očistiti kada već imate puder. Rješenje za to je i da najprije našminkate oči, ali ako oči sređujete posljednje, teško je mijenjati tu naviku. Upravo zato istražili smo i pronašli najkvalitetnije palete sjenila.

Boje u njima su snažno pigmentirane, postojanje i ne truse se. Ta sjenila gotovo su kremasta i lako se nanose. S druge strane, nisu zapravo ni gel ni u kremastom obliku pa se neće skupljati u naborima očiju. Ona će potrajati cijelu noć, bilo da ste još uvijek zapeli u gradu ili se već zabavljate negdje na moru.

palete sjenila
KIMCHI CHIC X NAOMI SMALLS MAD MAXINE, SOOT YOURSELF PALETTE
palete sjenila
NYX - ULTIMATE BRIGHTS
palete sjenila
ANASTASIA BEVERLY HILLS - NORVINA PRO PIGMENT PALETTE VOL.3
palete sjenila
MAC - ART LIBRARY IT'S DESIGNER PALETTE
palete sjenila
MAC - PRO EYE PALETTE: THE ROMANTIC
palete sjenila
MAKEUP REVOLUTION - HOT SHOT WATERMELON
palete sjenila
REVOLUTION PRO - X INFLUENCER OVERNIGHT
palete sjenila
MAKEUP REVOLUTION - SOPH X SUPER SPICE
palete sjenila
NYX - MYSTIC PETALS
palete sjenila
MAKEUP REVOLUTION - MAXI RELOADED PALETTE
palete sjenila
TOO FACED - TOO FEMME BUTTERFLY BABE
palete sjenila
MORPHE - THE JACLYN HILL VOL. II
DOUGLAS COLLECTION - MIAMI FEVER

FOTO: Instagram (@j_make up), Notino, Douglas, Beauty Bay, MAC

Učitati još
Zatvori