Manos prvi u Hrvatskoj predstavlja magični chrome efekt za nokte

Manos prvi u Hrvatskoj predstavlja
magični chrome efekt za nokte

Chrome trend započeli su bloggeri i influenceri na društvenim mrežama te se brzo nametnuo kao vrlo traženi tretman u salonima kojem teži svaka žena koja želi biti «drugačija»

Kozmetička industrija svakim novim danom «postavlja» trendove, koji neizbježno privlače žene svih generacija, pružajući mogućnosti da u lojalnoj konkurenciji isplivaju iz prosječnosti. Težeći novim vrijednostima, ali i želji da na kvalitetan i kreativan način brinu o svom svakodnevnom izgledu, žene vrijedno prate trendove, ali i prihvaćaju mogućnosti da svoju osobnost izraze kroz kozmetičke tretmane.

Novi trend, Chrome, svoju ekspanziju doživio je na društvenim mrežama, ali ubrzo je prihvaćen kao neizbježan dio rituala u kojem nokti dobivaju jednu novu dimenziju.

Prateći vrijednosti i trendove na tržištu, u zagrebačkom salonu Manos među prvima možete isprobati novi trend iz O.P.I-ja,  Chrome prah za nokte, profesionalni prah za chrome efekt koji se može koristiti uz trajni gel lak i klasični lak za nokte.

opi

opi2

opi3

Chrome manikura s O.P.I potpisom

U skladu s ovim brzorastućim trendom O.P.I je razvio kolekciju profesionalnog praha u čak osam različitih nijansi kojima možete u nekoliko jednostavnih koraka postići različite chrome efekte, a upravo salon Manos je prvi u Hrvatksoj koji nudi ovu uslugu. Svaka nijansa ispričat će svoju priču, a baš poput lijepog i luksuznog automobila, neka vaše ruke i vaši chrome nokti budu pokazatelj vrijednosti koje njegujete.

Posjetite salonu Manos, Medvedgradska 8, ili se naručite telefonom na 01/5615089. Više informacija možete pogledati i na webu www.manos.hr

Amethyst Made The Short List

Amethyst Made The Short List

Pay Me In Rubies

Pay Me In Rubies

Mixed Metals

Mixed Metals

Great Coppertunity

Great Coppertunity

Gold Digger

Gold Digger

Bronzed By The Sun

Bronzed By The Sun

Blue Plate Special

Blue Plate Special

Foto: O.P.I

Učitati još
Zatvori