Savršeni dodatak razbarušenoj punđici – hoop naušnice

Jednostavnost minimalizma zavladala je svijetom nakita i osvojila modnu scenu. Od sitnih naušnica i tankog prstenja do decentnih privjesaka na delikatnom lančiću, minimalistički komadi svojoj su jednostavnošću i svestranošću osvojili svaki stil i outfit. Nakon nekoliko sezona decentnog nakita, prošla godina vratila nas je dramatičnom nakitu. Kolekcijama modnih brendova dominirale su statement naušnice, a ako savršeni spoj jednostavnosti i efektnog izgleda istaknule su se hoop naušnice.

Veliki ringovi u kombinacijama popularnih djevojaka zadržali su se i u novoj godini, a prve proljetne kolekcije već su najavile nastavak njihove popularnosti. Istovremeno jednostavne i dramatične, hoop naušnice istaknule su se kao savršeni dodatak i ležernim dnevnim i elegantnim večernjim kombinacijama. Osim različitih odjevnih kombinacija, hoop naušnice savršeno su nadopunile i najrazličitije beauty lookove. Kao omiljena kombinacija popularnih trendseterica istaknuo se spoj omiljenih naušnica i šarmantne nemarne punđe.

NEODOLJIVI SPOJ PUNĐE I HOOP NAUŠNICA

Messy bun frizura jedna je od najjednostavnijih, ali i najpopularnijih frizura koja svakom looku donosi onaj uvijek poželjni ležerni šarm. Svoj savršeni modni dodatak nemarna punđica je pronašla u upečatljivim hoop naušnicama koje joj donose dozu decentnog glamura. Spoj naizgled nespojivog još jednom se istaknuo kao favorit popularnih trendseterica koje su kombinaciju it komada nakita i it frizure pretvorile u it beauty look koji i sami želimo kopirati.

Kako trendi djevojke nose ovaj neodoljivi spoj ležerne frizure i glamuroznog nakita? Nekoliko ideja za inspiraciju izdvojili smo u nastavku.

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Foto: Instagram

0