5 omiljenih frizura: Pam Hetlinger

5 omiljenih frizura: Pam Hetlinger

Kada govorimo o modnim i beauty trendovima, Los Angeles se oduvijek isticao svojim prepoznatljivim stilom koji donosi neodoljiv spoj ležernog i glamuroznog. Od jednostavnih odjevnih komada do minimalnog make up naglašenog tek brončanim sjajem i jarkim usnama, Los Angeles se u posljednjih nekoliko godina pretvorio u pravu svjetsku modnu i beauty prijestolnicu. I dok poznata imena američke modne scene svoje modne revije iz New Yorka sele u sunčani Los Angeles, na beauty sceni istaknuli su se neki od najpopularnijih frizera. Jednostavne, ležerne i elegantne frizure s dozom suptilog sekisipila oduvijek su bile favorit u Los Angelesu jer osim što su u nekoliko minuta stvarale efektni look, one su istovremeno prenosile atmosferu grada.

LEŽERNA ELEGANCIJA FRIZURA PAM HETLINGER

U nepobjedivu čar ležerne elegancije vjeruje i blogerica Pam Hetlinger čiji je stil utjelovljenje cool djevojke iz Los Angelesa. Osim ženstvenih, ali u udobnih odjevnih komada, u svakodnevnim lookovima popularne blogerice zamijetili smo i odlične frizure.

U svakom looku Pam Hetlinger, blogerice iza popularnog bloga The Girl from Panama, ističe su jednostavne, ali efektne frizure koje savršeno laskaju njezinim trendi kombinacija. Kako bi istovremeno postigla ležerni izgled i besprijekorni look, Pam bira jednostavne frizure kojima dodaje dozu elegancije i glamura. Od beach waves frizure kao it frizure koja je u Los Angelesu popularnija no igdje do ležerne niske punđe koju spaja sa statement naušnicama za dozu elegancije, u nastavku donosimo pet omiljenih frizura popularne blogerice koje će savršeno zaokružiti prozračne proljetne i ljetne lookove.

OPUŠTENI VALOVI

NISKA PUNĐA I STATEMENT NAUŠNICE

LEŽERNA POLUPODIGNUTA FRIZURA

RAZIGRANI REP

ELEGANCIJA ZAGLAĐENE KOSE

Učitati još
Zatvori