Vraća se još jedan omiljeni trend u svijet frizura i izgleda bolje no ikad

Vraća se još jedan omiljeni trend u svijet
frizura i izgleda bolje no ikad

Svaka nova sezona donosi nove modne i beauty trendove među kojima će se nerijetko istaknuti i povratak nekih starih, svima vć dobro poznatih trendova. I dok smo posljednjih sezona u modnom svijetu imali prilike svjedočiti povratku glamura sedamdesetih i minimalizma devedesetih, beauty svijet inspiraciju je pronašao u odvažnim osamdesetima i među najpoželjnije trendove vratio trajnu u novom, poboljšanom izdanju i raskošnu paletu boja. Posljednji trend koji se vraća na beauty scenu bitno se razlikuje od drugih prošlih trendova koje smo ponovno objeručke prigrlili jer je od njegovog vrhunca prošlo tek nekoliko godina.

Početkom 2010-ih na listi najpoželjniji frizura našli su se novi pramenovi koji su stvarali kontrast između tamnog izrasta i svijetlih vrhova. Koncentrirani na donjem dijelu kose, ombre pramenovi bili su savršeno osvježenje za svaku poludugu i dugu kosu. It djevojke poput Alexe Chung istaknule su kao začetnice novog trenda koji smo svi slijedili. Samo nekoliko godina nakon kraja vladavine ombre pramenova koju je obilježila pojava suptilnijeg balayagea, ombre se vraća u novom, osvježenom izdanju.

OMBRE PRAMENOVI ZA 2018.

Ombre pramenove posljednjih nekoliko tjedana viđamo na Instagram profilima novih it djevojaka, ali i poznatih svjetskih frizera koji su u efektnom kontrastu pronašli savršeno osvježenje frizure svojih klijentica. Mnogo suptilniji u kontrastu od ombre pramenova koji su bili popularni na početku desetljeća, ali istovremeno mnogo raskošniji jer donosi puno više od kombinacije smeđih i plavih tonova, ombre trend u 2018. godini izgledat će bolje no ikad.

Obogaćen toplim bakrenim tonovima, u trendi pastelnim nijansama ili u suptilnom izdanju klasičnog ombre looka, u nastavku donosimo nekoliko odličnih primjera koji vam mogu poslužiti kao savršena inspiracija za ljetno ili čak jesensko osvježenje kose, bez obzira na dužinu i teksturu.

Učitati još
Zatvori