Olovka za usne koja se proda svake dvije minute u svijetu ima svoj drogerijski duplić
Olovka za usne koja se proda svake dvije minute u svijetu ima svoj drogerijski duplić

Olovka za usne koja se proda svake dvije minute u svijetu ima svoj drogerijski duplić

Na stalno rastućem tržištu, pronalaženje savršenog proizvoda koji odgovara vašoj vrsti i tonu kože nije jednostavan podvig, pogotovo kada su u pitanju šminka i skincare. Jednom kada ga otkrijete, teško je pustiti, čak i ako njegova cijena nije baš mala. No, tu u pomoć priskaču dupesi odnosno zamjene ili duplići za proizvode većeg cjenovnog ranga. Charlotte Tilbury Lip Cheat olovka za usne u legendarnoj nijansi Pillow Talk jedan je od onih proizvoda koji su postali viralni zahvaljujući društvenim mrežama.

Charlotte Tilbury Lip Cheat Lip Liner – Pillow Talk

Charlotte Tilbury Lip Cheat Lip Liner u nijansi Pillow Talk je nude-ružičasta olovka za usne koja odgovara svim tonovima kože. Stvara punije usne sa svilenkasto glatkom olovkom koja se lako nanosi i klizi bez napora dok se slaže s ružičastim tonovima vaših usana.  Charlotte Tilbury olovka također je vodootporna i dugotrajna, tako da će osigurati da ruž ostane na mjestu do 6 sati. Bilo da je nosite odgovarajućim Charlotte Tilbury ružem u istoj Pillow Talk nijansi ili odaberete neki drugi kremast ili mat ružu ili sjajilo za usne, ova olovka za usne formulirana je kako bi vam pružila savršen izgled usana.

Pillow Talk nijansa je apsolutni bestseler brenda. Dvije Pillow Talk olovke za usne prodaju se svake dvije minute, dok se jedan Pillow Talk proizvod proda svakih 10 sekundi diljem svijeta.

Milani Color Statement vs. Charlotte Tilbury Lip Cheat

Naravno, nije dugo trebalo da drogerijski brendovi izbace svoje verzije ovog viralnog proizvoda, a jedan od najsličnijih je Milani Color Statement olovka za usne u nijansi 03 Nude.

S laskajućom nijansom i dugotrajnom kremastom formulom koja ne isušuje usne Milani Color Statement olovka je jedna od omiljenih drogerijskih olovaka za usne. Dugotrajna olovka s bogatim pigmentima s lakoćom definira, oblikuje i popunjava usne za neodoljiv izgled. Odlična je za svakodnevnu upotrebu ili za posebne prilike. Nijansa 03 Nude gotovo je identična kao i Pillow Talk od Charlotte Tilbury.

Dostupnost i cijena

Cijena Charlotte Tilbury olovke za usne je 26 eura, a možete ga naručiti putem Charlotte Tilbury stranice ili na određenim stranim beauty web shopovima. Milani Color Statement olovku možete pronaći u drogerijama po cijeni od 7,95 eura.

Foto: Instagram (@haileesteinfeld, @charlottetilbury)

Učitati još
Zatvori