Pronašli smo okoloočni serum koji njeguje područje oko očiju i efektivno briše podočnjake
Pronašli smo okoloočni serum koji njeguje područje oko očiju i efektivno briše podočnjake

Pronašli smo okoloočni serum koji njeguje područje oko očiju i efektivno briše podočnjake

Ako ste i vi među onima čiji podočnjaci postaju vidljivi čim spavate malo kraće od osam sati, pod nekim ste stresom ili ste pak malo prehlađeni, niste jedini. To dramatično okoloočno područje mnogima je bolna točka. Rijetkost je da se nađe proizvod koji zaista efektivno briše podočnjake i njeguje taj dio lica. Pritom, svi ti proizvodi koliko god snažno njihovo djelovanje bilo, istovremeno moraju biti nježni jer je koža oko očiju jako tanka i osjetljiva.

Podočnjaci mogu biti rezultat mnogih stvari, od načina života, preko alergija sve do dehidracije. Stoga, prije nego što ih krenemo tretirati izvana, bilo bi dobro da počnete piti puno vode, za početak. Dehidracija kože često se manifestira sitnim dehidracijskim linijama i perutanjem. Osim toga, trebate dovoljno i kvalitetno spavati kako biste izbjegli natečenost, ali i koristiti SPF da spriječite preuranjeno starenje kože i oštećenje od sunca koje je također odgovorno za podočnjake.

okoloočni serum
Susanne Kaufmann - Eye Rescue Serum

Okoloočni serum koji stvarno djeluje

Sada kada smo prošli moguće uzročnike i dio rješenja, krenimo na ono što je i povod ovog teksta – Susanne Kaufmann Eye Rescue Serum. On mahom skuplja samo pozitivne recenzije i ocijenjen je najvišim ocjenama. Oni koji su ga probali kažu da je to jedan od rijetkih proizvoda kojem se uvijek vraćaju jer zaista toliko dobro radi svoj posao.

Radi se o roll on proizvodu koji se lako nanosi i istovremeno hladi, što je odlično protiv natečenosti. Ovaj okoloočni serum sadrži pulpu baobaba koja ima antioksidativna svojstva. Tu su i ekstrakti korijena cikorije i gloga te kofein. Upravo zbog toga ovaj serum efektivno smanjuje otečenost i briše tamne podočnjake. Uz to, on sadrži i hijaluronsku kiselinu koja rješavanja problem dehidracijskih linija te vraća okoloočnom području svježinu, a vi izgledate budnije.

 

Osim na podočnjake, ovaj serum možete nanijeti i ispod obrva kako biste dodatno umanjili natečenost. Kao da sve to nije dovoljno, ovaj brend je pionir prirodne kozmetike, a tko to ne voli? Njihov serum razvijen je kako bi vam u nekoliko poteza pružio budniji izgled koji traje cijeli dan.

FOTO: Instagram (@bellakrys), Susanne Kaufmann

Učitati još
Zatvori