Višekratne okoloočne maske koje možete uvijek iznova koristiti
Višekratne okoloočne maske koje možete uvijek iznova koristiti

Višekratne okoloočne maske koje
možete uvijek iznova koristiti

‘Eye Patches’, odnosno malene gel maskice za podočnjake posljednjih su godina postale golem hit. One hrane i njeguju osjetljivu i tanku kožu okoloočnog područja, a postoje i one koje smanjuju otečenost podočnjaka. Ove maskice mogu biti dio vaše self care rutine ili mogu biti dio pripreme za šminku. Ipak, problem s tim maskicama je što su jednokratne. Tako uvijek iznova moramo trošiti novac na nešto što ćemo iskoristiti jednom, a istovremeno i stvaramo veliku količinu otpada.

Srećom, to više ne mora biti tako. Brend Sireni, poznate australske influencerice Chloe Morello, izbacio je te okoloočne maskice koje se mogu uvijek iznova koristiti. Tako su osmislili održivu opciju kojom istovremeno i štedite.

Okoloočne maske Sireni

Chloe je ovaj proizvod razvijala više od dvije godine, a nadjenula mu je ime Eye Renaissance. Radi se o silikonskim maskicama koje su meke i fleksibilne kako bi se savršeno prilagodile konturama vašeg lica. Cilj ovih maskica je da spriječe evaporaciju proizvoda, odnosno da poboljšaju upijanje proizvoda. Osim kao maskice, ovaj proizvod može se koristiti i kako biste spriječili da vam se sjenilo trusi na kožu dok se šminkate.

Sireni maskice za okoloočno područje mogu se prati nakon svake upotrebe i uvijek nanovo koristiti. A kako se uopće koriste? Jednostavno na okoloočno područje nanesite kremu ili serum koji koristite i obično i preko njega stavite ove maskice. On će se bolje upiti, a tako ćete poboljšati svoju rutinu te pojačati djelovanje proizvoda.

Prije nego što je razvila gotov proizvod Chloe je slične izrađivala od onog što joj je bilo dostupno, a to će znati oni koji ju dulje prate. Osim okoloočnih maskica lansirala je i Sireni Overnight Overhaul, serum za noćnu njegu kože. Tu je i kopča za kosu, češalj i ogledalo. Ove maskice, pak, dolaze u vlastitom pakiranju koje u sebi ima i ogledalo.

Cijena Eye Renaissance okoloočnih maskica je 25 dolara, odnosno oko 190 kuna. Ne zvuči jeftino, ali se radi o proizvodu koji uvijek iznova možete koristiti.

FOTO: Instagram (@sirenibeauty)

Učitati još
Zatvori