Skincare brend koji Francuskinje obožavaju i kojem duguju svoj blistav ten
Skincare brend koji Francuskinje obožavaju i kojem duguju svoj blistav ten

Skincare brend koji Francuskinje obožavaju i
kojem duguju svoj blistav ten

Francuskinje nisu bez razloga kraljice stila. Njihova ljepota ideal je kojem mnogi streme, a ono što je kod njih posebno privlačno je što izgledaju kao da se uopće ne trude, a uvijek izgledaju besprijekorno. Francuskinje nisu od teške šminke i kompliciranih beauty lookova. One će najčešće naglasiti ili oči ili usne, a uvijek će do izražaja doći njihova koža. Ona je uvijek njegovana, nahranjena i hidratizirana.

Francuskinje brigu o koži podižu na novu razinu. Njihovi posjeti dermatologu su redoviti i konzistentni, kao, primjerice, posjeti zubaru. Njihova kozmetika, pak, luksuzna je, ali i iznimno učinkovita. I to je temelj njihovog dobrog izgleda. Lijepa i zdrava koža čini 80%, dok na šminku otpada ostalo. I naravno, vjerne su one brendovima poput Chanela, YSL-a i Lancomea, ali ima jedan brend, ne toliko poznat, a koji je dio rutine velikog broja Francuskinja – Oh My Cream.

Radi se o brendu koji je potekao od istoimene konceptualne trgovine u kojoj se može pronaći najluksuznija kozmetika. Oni drže brendove poput Augustinusa Badera, a za sebe kažu da su dom “clean” kozmetike. Donedavno su bili dostupni samo u francuskim gradovima, a po novom ih se može nabaviti i na dvije lokacije u Londonu. Uz to, sada se Oh My Cream proizvodi mogu naručiti online i dostavljaju i u Hrvatsku. U nastavku smo izdvojili nekoliko najpopularnijih proizvoda.

Čistač za lice

Svaka dobra rutina mora započinjati čistim licem, bilo da se ujutro umivate kako bi uklonili nečistoće ili da navečer skidate šminku. Dobra umivalica, koja je snažna i istovremeno nježna, najvažnija je stavka. Ona ne smije isušivati ni iritirati kožu. Oh My Cream u asortimanu nudi jelly cleanser koji se tijekom pranja pretvara u pjenicu. Nježan je i može ga se koristiti i na osjetljivom okoloočnom području. Ipak, valja obratiti pozornost na to za sadrži cink pa je možda pogodniji za masniju kožu.

Univerzalna krema

Dobra krema također je ključ dobre kože. Ova sadrži hijaluronsku kiselinu koja je izvrstan humektant i koja će koži dati potrebnu vlagu. Uz to tu je i ulje marelice koje će vlagu zadržati u koži. Univerzalna krema, kako joj i ime kaže, pogodna je za sve tipove kože. Ona je bogata, ali nije masna, a teksturom je zapravo emulzija koja kožu vraća u život.

Balzam za okoloočno područje

Okoloočne kreme među najučinkovitijim su skincare proizvodima. Oh My Cream balzam odličan je izbor ako imate jako osjetljivu kožu. Ovaj balzam namijenjen je tretiranju dehidracije, suhoće, prvih znakova starenja, podočnjaka i otečenosti. On duboko hidratizira osjetljivu i tanku kožu oko očiju. Sadrži hijaluronsku kiselinu, ekstrakte svilenog bagrema i divljeg kestena, a treba ga nanositi ujutro i/ili navečer. Ovaj balzam može se nanositi i na područje oko usana.

Ulje za skidanje šminke

Oh My Cream ulje za skidanje šminke prikupilo je više od 1000 pozitivnih recenzija. Ono je namijenjenoj suhoj i normalnoj te dehidriranoj koži. Ono uklanja šminku i nečistoće, a lako se ispire. Odlično je i ako se borite sa sivim i neujednačenim tenom. Formula ovog ulja sadrži sezamovo i ulje slatkog badema, tu je i ulje sjemenki maline koje je antioksidans, a naposljetku za pročišćavajuća svojstva tu je motar.

FOTO: Oh My Cream, Instagram (@chalaux, @claudiasplanet_)

Učitati još
Zatvori