Otkrijte zašto je ovaj budget friendly ruž postao viralan na TikToku

Otkrijte zašto je ovaj budget friendly
ruž postao viralan na TikToku

U posljednje vrijeme bi vam ruž za usne mogao djelovati nepotrebno. Zaštitne maske su nas uistinu natjerale na to da zanemarimo ovaj nekoć obožavani dio našeg make upa. I tako smo svoje bogate kolekcije ruževa za usne stavili na čekanje i fokusirali se na maskare, olovke za oči i proizvode za postizanje ljepših i gušćih obrva koje nam uokviruju oči iznad zaštitne maske. No, sad je NYX Professional Shine Loud Lipstick promijenio igru.

NYX Shine Loud ruž za usne ima ‘zero-transfer‘ formulu koja se ne miče s mjesta jednom kad se nanese. To ga čini tako jednostavnim za nošenje kad jedete i pijete te nosite zaštitnu masku. Riječ je o ružu u dva dijela. Na jednom kraju nalazi se savršena i pigmentirana baza koja obećava 16-satno trajanje, što je vrlo impresivno. Druga polovica je top coat koji usnama pruža sjaj bez osjećaja ljepljivosti.

NYX Shine Loud ruž za usne izaziva poštovanje beauty entuzijastica

Za mnoge je upravo bazni sloj onaj koji je najimpresivniji. Čvrsto stoji na usnama, bez izazivanja neugodnog osjećaja sušenja, što slične formule često uzrokuju. Obogaćen je vitaminom E i hranjivim uljima, stoga je to formula na koju se možete osloniti za stvarno lijepu i trajnu boju te njegovane usne. Top coat je dodatni bonus, no budući da je on poput balzama za usne, nije preporučljivo nositi ga ispod zaštitne maske. Ipak, on daje mekani sjaj usnama pa ga možete nositi i samog kad to poželite.

https://www.tiktok.com/@nyxcosmetics_uk/video/6917546562696547586?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.vogue.co.uk%2F&referer_video_id=6911441984288722181&is_copy_url=0&is_from_webapp=v2&sender_device=pc&sender_web_id=6928364084498269702

TikTok svijet je, s potpunim pravom, postao opsjednut NYX Professional Shine Loud ružem za usne. Beauty entuzijastice objavljuju videozapise koji odražavaju njihovo poštovanje prema idealnoj formuli koja se, jednom kad se osuši, neće pomaknuti s mjesta ni zbog čega. Još je k tome dostupan u 24 različite nijanse – po jednoj za svako raspoloženje i prigodu. Onih dana kad želite nježnu nude ružičastu boju onda je nijansa Cash Flow za vas, a kad ste raspoložene za dozu upečatljivije boje, World Shaper je savršena nijansa crvene.

NYX Professional Shine Loud ruž za usne možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram, Beauty Bay

Učitati još
Zatvori