Vizažisti, glumice i modeli obožavaju multipraktične beauty proizvode dostupne i kod nas

Vizažisti, glumice i modeli obožavaju multipraktične beauty proizvode dostupne i kod nas

@maryphillips

Dobrih beauty savjeta nikad dosta – bez obzira na to radi li se o savjetima koje izmjenjujemo s mamom, sestrom, prijateljicama i kolegicama, onima koje smo pročitali u magazinima ili o savjetima profesionalnih vizažista koji stoje iza make up lookova poznatih dama, bilo da je riječ o onima za crveni tepih ili manje glamuroznima, uvijek rado čitamo i brzo upijamo svaku ideju s kojom će naš make up look, ali i cijela beauty rutina biti besprijekorni. Ipak, najveću pozornost često kradu upravo savjeti svjetski poznatih vizažista, s obzirom na to da su upravo oni zaduženi za savršen make up koji viđamo na poznatim damama, a posebno volimo zaviriti u njihove kozmetičke torbice i dobiti uvid u proizvode koje koriste.

Scrollajući profilima na društvenim mrežama, primijetili smo kako se u korištenim beauty proizvodima učestalo spominje ime brenda koji je napravio pravu malu revoluciju u beauty svijetu. Riječ je o Nudestixu, osnovanom 2014. godine, a nedavno lansiranom i na hrvatsko tržište. Brend je ukrao pozornost brojnih beauty entuzijastica zahvaljujući činjenici da se savršeno uklapa u užurbanu svakodnevicu. Cijela linija proizvoda bazirana je na make up sticku, a takvo je pakiranje idealno za žene u pokretu, žene koje su uvijek zauzete. Ideja osnivačice Jenny Frankel bila je ta da je za lijep i prirodan make up look potrebno minimalno vremena, a praktičnost ovog brenda prepoznale su i poznate osobe koje se od svojih Nudestix favorita ne odvajaju.

Praktični, jednostavni, a efektni Nudestix proizvodi

Emily Ratajkowski i Kendall Jenner u svoju su beauty rutinu dodale dva proizvoda s potpisom Nudestixa – Mary Phillips, make up artistica koja stoji iza savršenog nude looka Emily Ratajkowski, postigla ga je pomoću multipraktičnog sticka Nudies Bloom u nijansi Poppy girl te sjajila za usne Nude Plumping Lip glace u nijansi Nude 04. I Kendall Jenner velika je ljubiteljica multifunkcionalnih stickova, a njezini su favoriti Nudies Bronze u nijansama Sunkissed i Hey Honey.

@nudestix

Nijansu Sunkissed vole i Kim Kardashian, kao i omiljena vizažistica poznatih, Mary Phillips – dok ga je Kim Kardashian nanijela na obraze i jagodice kao rumenilo, vizažistica ga je koristila na cijelom licu, kao sjenilo, rumenilo i na usnama umjesto klasičnog ruža, čime je pokazala zašto je Nudestix praktičan favorit u kozmetičkoj torbici.

@maryphillips
@maryphillips

Ako ste u potrazi za savršenom podlogom koja će nakon cjelodnevnih izazova izgledati jednako dobro kao i kad ste je nanijeli, Nudestix ima rješenje u vidu Tinted Cover pudera. Ash K. Holmes odabrala je nijansu Nude 6 za dnevni look, dok se Camila Morrone odlučila za nijansu Medium Neutral 5 za večernji, glamurozniji look.

@nudestix
@nudestix

Kozmetička torbica nezamisliva je bez vječnog beauty klasika – crvenog ruža. Svi znamo koliko potraga za savršenom nijansom može biti dugotrajna, a Hilary Duff svoj the ruž pronašla je u proizvodu Intense Matte Lip + Cheek Pencil, odnosno nijansi Stiletto, u još jednom multipraktiku – za usne i za obraze.

@nudestix

Proizvode s kojima celebrity dame postižu svoj savršen look, možete i sami imati u kozmetičkoj torbici jer su dostupni i kod nas – mogu se kupiti na prodajnom mjestu Muller na Trgu bana J. Jelačića u Zagrebu.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori