“Nude” nijanse su novi trend u bojama za kosu

“Nude” nijanse su novi
trend u bojama za kosu

Početak nove godine uvijek donosi želju za promjenom, a kao jedna je od najefektnijih promjena koja donosi instantno osvježenje ističe se i promjena frizure. Osim osvježenja koje možete pronaći u promjeni dužine, dramatičnom ravnom rezu, slojevima koji unose volumen ili šarmantnim šiškama, efektan trik na vašoj će kosi stvorit će i nova boja. Novi beauty trendovi istaknuli su nekoliko trendi nijansi. Uz nove i inovativne tehnike bojanja kose, savršenu promjenu na početku ove godine lako ćemo naći u novoj frizuri. I dok će za mnoge privlačnu promjenu predstavljati dramatična promjena boja, jedan od trendova vraća nas prirodnoj boji kose i izvlači ono najbolje iz nje.

NUDE BOJE ZA KOSU SU NOVI TREND

Nakon ruževa za usne i paleta sjenila za oči, nude nijanse postat će jedan od najpoželjnijih kolorističkih odabira i kad govorimo o boji za kosu. Od nježnih kremastih plavih tonova i zagasitih nijansi smeđe do toplih narančastih i najtamnije crne boje, trend nude boja za kosu stvara vrlo suptilan i prirodan izgled koji će baš svakome odlično pristajati.

Nude trend u bojanju kose započinje s vašom prirodnom bojom kose i uz pomoć nekoliko jednostavnih trikova naglašava ljepotu vaše nijanse i stvara njezinu najbolju verziju. Osim što započinje s vašom prirodnom nijansom, osobni pristup ovog novog trenda koji već osvaja najbolje frizerske salone u svijetu ne završava s bojom kose, već se nastavlja i na osobni odabir tehnike kojom ćete naglasiti njezinu prirodnu ljepotu. I dok će za neke povremeno korištenje privremenih boja za kosu biti savršeni odabir koji će oživjeti prirodnu boju, drugi će jednaki efekt pronaći u suptilnim balayage pramenovima ili blago istaknutom izrastu.

Osim što će vas privući predivnim izdanjem vaše prirodne boje kose, novi nude trend bojanja kose osvojit će vas i minimalnom brigom koju će zahtijevati. Kako izgledaju različite nijanse kose naglašene nude trendom u bojanju kose otkrijete u nastavku.

Objavu dijeli Anh Co Tran (@anhcotran)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori