Stiže još jedan odličan drogerijski puder koji želimo isprobati

Stiže još jedan odličan drogerijski
puder koji želimo isprobati

S posljednjim ljetnim danima, nalazimo se korak do nove sezone koja će promijeniti našu svakodnevnu rutinu, ali i naše beauty navike i sadržaj kozmetičke torbice. Nakon laganih proizvoda za njegu i jednako prozračnih make up favorita, jesen nas vraća raskošnim kremastim teksturama u kojima se krije intenzivna doza hidratacije koja će nas čuvati od niskih temperatura, hladnog vjetra i suhog zraka u grijanim prostorima. Jedan od prvih proizvoda koji ćemo dodati svojoj jesenskoj beauty rutini je novi tekući puder. Nakon toniranih krema sa zaštitnim faktorom koje su se još jednom istaknule kao savršeni izbor za vruće ljetne dane, jesen nas vraća tekućem puder s dobrim prekrivanjem i izdržljivošću koja može preživjeti i najduže radne dane i piće nakon njih.

Potraga za savršenim tekućim puderom koji će stvoriti besprijekornu bazu za svaki make up look i biti postojan satima nikad ne prestaje, a svake godine nekoliko brendova donosi nove, sve bolje odgovore na taj zahtjevan beauty izazov. Novi favorit pronaći ćemo u novom tekućeg puderu brenda NYX Prefessional Makeup.

NOVI DROGERIJSKI TEKUĆI PUDER KOJI ŽELIMO ISPROBATI

NYX Professional Makeup za nadolazeću jesen pripremio je novi tekući puder koji će brzo postati vaš novi drogerijski favorit. Can’t Stop Won’t Stop tekući puder savršeni je izbor za svaki tip kože u čijoj se bočici krije baš sve što tražimo u tekućem pudera za jesensku sezonu – odlično prekrivanje, izdržljivost koja će trajati cijeli dan i mat završni efekt koji će biti savršeni početak našeg make up looka za novu sezonu.

Osim što donosi savršeni odgovor na potragu za novih tekućim puderom, novi NYX Professional Makeup puder istovremeno se ističe i pristupačnom cijenom te rasponom od 45 nijansi među kojima ćete bez sumnje pronaći svoju savršenu.

NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop uskoro stiže i Hrvatsku, na vrijeme za početak nove beauty sezone.

NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage Foundation

Foto: Instagram, NYX Professional Makeup

Učitati još
Zatvori