Novi parfemi koji u prodaju stižu u 2019.

Novi parfemi koji u prodaju stižu u 2019.

Parfemsko tržište u Novoj nam godini priprema brojna nova iznenađenja, a novih lansiranja mirisa bit će u izobilju. To nam potvrđuju i najnoviji parfemi koji u prodaju dolaze s prvim danima siječnja i koji određuju ritam za početak i nastavak 2019. godine.

Već se diskutira o tome koji će trendovi u svijetu parfema prevladati u 2019., a najjači uzlet trebali bi imati intenzivni gurmanski i, naravno, cvjetni mirisi i cvjetni buketi, koji kulminaciju doživljavaju u proljetnoj sezoni. Što se tiče novih lansiranja koje ćete početi primjećivati na policama parfumerija, redom je riječ o novim verzijama unutar već dobro poznatih parfemskih obitelji.

Novi parfemi za početak 2019.

Dior na tržište dolazi s kultnim Hypnotic Poison parfemom, no u sasvim novom roll-on obliku koji također postaje veliki trend u 2019, kao praktično pakiranje parfema koje omogućuje nanošenje parfema usput, a naročito kada ste u gužvi. Par Emporio Armani parfema za nju i njega pokazao se toliko uspješnim u 2018., da nam sada stižu dvije nove verzije; Stronger With You i In Love With You, a YSL Black Opium dobiva svoje Intense izdanje. Ljubiteljice Marc Jacobs Daisy parfema doći će na svoje zahvaljujući novoj kolekciji sunčanih žutih mirisa; Daisy Sunshine, Daisy Dream Sunshine, Daisy Eau So Fresh Sunshine i Daisy Love Sunshine.

Dior Hypnotic Poison Roller Pearl

Emporio Armani Stronger With You i In Love With You

YSL Black Opium Intense

Marc Jacobs Daisy Love Sunshine

Učitati još
Zatvori