Vratio se jedan od najpopularnijih beauty proizvoda

Vratio se jedan od
najpopularnijih beauty proizvoda

Rane 2000-e donijele su trend tankih obrva i pincetu istaknule kao jedan od omiljenih i nezaobilaznih beauty pomagača. Nakon obrva svedenih na tek tanku liniju, posljednjih desetak godina vratilo nas je prirodnijem izgledu. Guste i naglašene obrve ponovno su postale trend, a obrve Care Delevigne, tada mladog modela koju su od samog početka obožavali dizajneri i modni urednici, bile su ideal kojem smo težili. S pojavom trenda gustih obrva, u našoj svakodnevnoj beauty rutini javila se i potreba za proizvodom koji će nam pomoći da dodatno istaknemo obrve i prekrijemo nedostatke. Uz klasičnu olovku za obrve, na beauty sceni su se pojavili i gelovi za obrve s praktičnom i preciznom četkicom koja je unijela jednostavnost u svakodnevno uređivanje obrva. Benefit Gimme Brow gel za obrve brzo se istaknuo kao apsolutni favorit i postao jedan od najpopularnijih proizvoda na svijetu.

Prije nekoliko mjeseci, beauty brend Benefit, koji od prošle godine možemo kupovati i u Hrvatskoj, nakratko je povukao jedan od svojih najboljih proizvoda s tržišta kako bi promijenili i usavršili njegovu formulu. Gimme Brow gel za obrve sada se vratio na beauty scenu, bolji no ikad.

POVRATAK OMILJENOG BENEFIT GELA ZA OBRVE

Jedan od najpopularnijih, ne samo proizvoda beauty brenda Benefita, već beauty proizvoda općenito se vratio na police. Nakon kratkog izbivanja iz ponude beauty dućana, Gimme Brow gel za obrve vratio se kao Gimme Brow + i bolji nego ikad. Što se zapravo promijenilo? Baš kao što mu samo ime govori, novi gel za obrve brenda Benefit zadržao je ne samo ime Gimme Brow, već i ono najbolje od najpopularnijeg brenda. Uz sve značajke koje su ga prije nekoliko godina istaknule kao najbolji proizvod za obrve, Gimme Brow + donosi novu, poboljšanu formulu koja ga čini sigurnim za korištenje čak i za one s najosjetljivijim očima sklonima iritaciji.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori