Koje su frizure ‘it’ djevojke odabrale za početak 2019.?

Koje su frizure ‘it’ djevojke
odabrale za početak 2019.?

Početak nove godine uvijek je odlično vrijeme za novi početak i nekoliko jednostavnih, ali ne i zanemarivih i neprimjetnih promjena. Uz novogodišnje odluke koje i ove godine za mnoge uključuju zdraviju prehranu, organiziraniju svakodnevicu i aktivniji život, promjena izgleda i osvježenje stila često se nalazi visoko na listi prioriteta. Osim novih modnih trendova koje će unutar naših ormara unijeti nova godina, nova frizura jedan je od najpopularnijih izbora koji u nekoliko dobrih rezova može osvježiti ili pak u potpunosti transformirati naš look. Od suptilnih promjena koje u minimalnoj promjeni dužine ili decentnoj promjeni boje kose donose savršeno osvježenje do drastičnih rezova iza efektnih i dramatičnih transformacija, popularne trendseterice posljednje dane ususret novoj godini iskoristile su upravo za posjet frizeru i promjenu frizure, a rezultati su toliko dobri da ćete i sami poželjeti isto.

IT FRIZURE ZA POČETAK 2019.

Posljednjih nekoliko tjedana 2018. godine i prvi dani nove godine donijeli su fantastične transformacije koje će nam poslužiti kao savršena inspiracija. Kada govorimo o savršenoj frizuri, poluduga kosa je još uvijek očiti favorit, iako će u 2019. godini sve više pažnje plijeniti kako dugi uvojci, tako i šarmantna i kratka pixie frizura. Za promjenu dužine odlučile su se trendseterice Dylana Suarez koja je duge tamne uvojke zamijenila lobom i Emma Hill koja je lob još jednom skratila na bob dužinu te mlada američka glumica Rowan Blanchard koja je odvažno dugu tamnu kosu zamijenila chic pixie cut frizurom.

Među najboljim frizurama trendseterica za 2019. godinu istaknule su se i transformacije koje su uključivale promjenu boje. Kate Bosworth već je krajem prošle godine najavila jedan od najvećih beauty trendova za 2019. godinu – raskošnu i ženstvenu pastelnu nijansu s dozom vatrenog bakrenog sjaja. Uz it boju za kosu, 2019. godina, čini se, proći će u znaku svijetlijih tonova koji će naglasak još jednom staviti na pramenove prirodnog izgleda i hladne nijanse plave – a za početak nove godine već ih je odabrala glumica Lucy Hale.

Novim frizurama it djevojaka inspirirajte se u nastavku.

NAJPOŽELJNIJA BOJA ZA 2019.

@katebosworth

OSVJEŽENJE U SVIJETLIM PRAMENOVIMA

@lucyhale

 LOB S NAGLASKOM NA TEKSTURU

@dylanasuarez

KRATKI PLAVI BOB

@emmahill

PIXIE CUT

Rowan Blanchard

Foto: Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori