Nove maskare koje obećavaju najljepše trepavice

Nove maskare koje obećavaju
najljepše trepavice

Beauty svijet konstantno evoluira kako bi zadovoljio sve veću populaciju beauty junkieja koji stalno traže nešto novo, nešto bolje i zanimljivije. Društvene mreže su nam, između ostalog, dale uvid u neke nove proizvode i načine apliciranja kroz trendove koje stvaraju brojni beauty blogeri, njihove preporuke, načine šminkanja i slično, koji su pristupačni čak i onima koji se ne trude uložiti previše vremena u svoj make up look.

Danas tako svatko može naučiti ponešto iz dostupnih nam kanala, pa čak i samo se informirati o novostima na tržištu sa željom da nove proizvode isprobaju jednom kad potroše stare.

Bez maskare se ne može…

Jedan od proizvoda koji će se naći u svakoj kozmetičkoj torbici svakako je maskara. Čak i ako niste ljubitelj make up-a i držite se samih osnova, maskara je onaj jedan proizvod koji u 5 minuta spašava te umorne oči maskira zavodljivim pogledom. No, od maskare ipak tražimo puno – da produži trepavice, ali da ih ne zalijepi i da ne ostavi grudice, da bude savršeno crna (ako je to boja koju smo odabrali), da bude postojana i da se ravnomjerno nanosi. Nije lak zadatak ispuniti sve uvjete u jednom malom pakiranju, no kozmetičke kuće i brendovi ipak nam daju veliki izbor među kojim će i oni najizbirljiviji pronaći nešto za sebe.

A kakve su novosti, koje su već počele pristizati u trgovine, pripremili za 2019. godinu doznajte u nastavku…

NARS Climax Mascara

Revolution The Mascara Revolution

IT COSMETICS Hello Lashes 5 in 1 Mascara

La Roche Posay Toleriane Volume Mascara

L’Oréal Paris Unlimited Mascara

NYX Professional Makeup Doll Eye

IT COSMETICS Tightline Waterproof 3 in 1 Black Primer Eyeliner Mascara

Foto: IT Cosmetics, NARS, L’Oreal Paris, NYX Professional Makeup, La Roche Posay, Revolution, Instagram

Učitati još
Zatvori