5 novih maskara koje uskoro stižu u naše drogerije

5 novih maskara koje uskoro
stižu u naše drogerije

Kao dio svakodnevne make up rutine, maskara je jedan od najpopularnijih i najprodavanijih beauty proizvoda. Dok su njezini obožavtelji uvijek u potrazi za novom, još boljom maskarom koja će maksimalno naglasiti dužinu i volumen trepavica, beauty brendovi istovremeno neprestano tragaju na novim i inovativnim formulama i kistovima koji će ponuditi taj željeni wow efekt. Prva polovica 2018. godina na police omiljenih drogerija donosi brojne uzbudljive beauty novitete koje jedva čekamo isprobati. Među novim beauty proizvodima čiji je izlazak najavljen tijekom nekoliko narednih tjedana ili su tek stigli u drogerije istaknulo se pet odličnih maskara.

ODLIČNE DROGERIJSKE MASKARE KOJE ŽELIMO ISPROBATI

Objavu dijeli I R S A H (@msirsah)

Mnogi beauty entuzijasti složit će se kako pristupačniji drogerijski brendovi nude jednako dobre maskare poput najluksuznijih beauty kuća zbog čega je maskara jedan od onih beauty proizvodi koji nisu vrijedni velikih investicija. Početak nove sezone još jednom je opravdao izvrsnost drogerijskih beauty brendova u kreiranju odlične maskare koja će maksimalno naglasiti naše trepavice. Drogerijski brendovi čije prethodne maskare još uvijek volimo i koristimo sada donose nove maskare s još boljim četkicama i najizdržljivijim formulama dosad za nikad intezivniji wow efekt.

Od nove Benefit maskare koju već možete pronaći u prodaji do Maybelline Total Temptation čiji dolazak još čekamo, u nastavku donosimo pet novih maskara koje obećavaju mnogo i koje jedva čekamo isprobati.

ZA WOW EFEKT BEZ GRUDICA

Maybelline Total Temptation

Maybelline Total Temptation

NOVA MASKARA BRENDA POZNATOG PO NAJBOLJIM MASKARAMA

Benefit BADgal BANG!

Benefit BADgal BANG!

ZA MAKSIMALNU KONTROLU

NYX Professional Makeup Worth The Hype

NYX Professional Makeup Worth The Hype

MASKARA KOJA ZASLUŽUJE KULTNI STATUS

Essence Instant Volume Boost (smudge-proof)

Essence Instant Volume Boost (smudge-proof)

DVOSTRUKI APLIKATOR ZA DVOSTRUKO NAGLAŠENIJI VOLUMEN

L'Oreal Voluminous X Fiber Waterproof

L’Oreal Voluminous X Fiber Waterproof

Foto: Instagram, Benefit, Essence, L’Oreal, Maybelline, NYX Professional Makeup

Učitati još
Zatvori