Najbolje celebrity transformacije frizura ove godine

Najbolje celebrity transformacije
frizura ove godine

Iako su iza nas tek dva i pol mjeseca u 2019. godini, poznata celebrity lica na crvenim tepisima, brojnim događanjima, modnim revijama i tulumima, ali i na svojim Instagram profilima donijele su pregršt odličnih modnih izdanja u kojima su pokazale kako nositi najnovije modne trendove i najpoželjnije modele. Uz bezbroj odličnih outfit ideja u kojima smo već pronašli inspiraciju za svoju proljetnu garderobu, celebrity zvijezde poslužit će nam kao savršena inspiracija i kad je riječ o proljetnim frizurama jer one su svoj look već osvježile efektnim rezom i novim bojama.

NOVE FRIZURE CELEBRITY DJEVOJAKA

Baš poput mnogih od nas, poznate hollywoodske glumice ususret novoj sezoni posegnule za jednostavnim beauty trikom koji u trenu donosi osvježenje ili čak transformaciju izgleda – promjenom frizure. Od nove boje do nove dužine, neka od najpopularnijih lica s malih televizijskih ekrana i velikog filmskog platna ove su godine već promijenile svoj look transformacijom frizure. Iako se iza njihovih novih frizura nalaze neki od najprestižnijih frizera i kolorista, njihove nove frizure krasi jednostavnost koju ćete i sami poželjeti. Bez ludih boja i dramatičnih rezova, celebrity djevojke ove su se godine odlučile za povratak klasičnim frizurama poput šarmantnog boba ili razigranih slojeva u poludugoj kosi, dok su kada je riječ o bojama najčešće birale ostale vjerne svojoj boji ili birale nekoliko nijansi tamnije boje među kojima su se kao najpoželjnije istaknule čokoladne nijanse smeđe s toplim crvenkastim ili narančastim odsjajem.

Od još jedne transformacije frizure Lucy Hale koja se vratila tamnom blunt bobu i slične frizure koju je oscarovskim crvenim tepihom prošetala Charlize Theron preko novih, tamnijih nijansi koje su za novu godinu odabrale Emma Stone i Emma Roberts do Nine Dobrev i Kate Hudson koju su odlučile pustiti kosu i novu, poludugu kosu osvježiti shaggy slojevima. Dozu inspiracije za proljetnu sezonu pronađite u nastavku.

Emma Stone

Nina Dobrev

Emma Roberts

Charlize Theron

Kate Hudson

Foto: Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori