Svi pričaju o novoj NARS maskari

Svi pričaju o novoj NARS maskari

Brend NARS je jedan od najpopularnijih beauty brendova koji se krije iza nekih od najboljih make up proizvoda i najprovokativnijih imena. Orgasm rumenilo njihov je najprodavaniji proizvod, a jednako provokativna imena nose i rumenilo Deep Throat te Orgasm Afterglow balzam za usne. Bez obzira smatrate li ova imena provokativna, neprimjerena, duhovita ili ste indiferentni prema njima, NARS proizvode obožavat ćete zbog njegovih odličnih formula kojima su stekli i svakim novim proizvodom opravdali svoju popularnost. Na listi NARS bestsellera nalaze se gotovo svi make up proizvodi – od pudera i korektora do ruževa, bronzera i kultnog rumenila.

Ono što je dosad nedostajalo na popisu kako bi se savršeno zaokružila NARS make up priča je maskara. Prije nekoliko dana, na užarenim pješčanim plažama Ibize predstavljeni je najnoviji NARS make up proizvod – maskara ‘Climax’.

NOVA NARS MASKARA O KOJOJ SVI PRIČAJU

Posljednji make up novitet beauty brenda NARS je maskara Climax. Najnovija NARS maskara krije se u elegantnoj crvenoj bočici koja će vas privući na prvu, a baš poput nekih od najboljih NARS bestsellera, krasi ju vrlo provokativno ime. Beauty svijet u trenu je bio zaintrigiran novim proizvodom, no hoće li opravdati svoje ime i status brenda?

Uz hashtag #NEVERFAKEIT,  NARS Climax maskara obećava savršeno naglašene trepavice u jednom potezu, efekt dužine i volumena zbog kojih ćete zaboraviti na umjetne trepavice. Iako vas možda neće oduševiti u jednom potezu, Climax maskara mogla bi se naći među vašim novim make up favoritima. Nova NARS maskara donosi naizgled klasičan aplikator, no ne dajte se zavarati njegovim običnim izgledom jer u kombinaciji s odličnom prozračnom i kremastom formulom teksture nalik šlagu koju u NARS-u nazivaju Lash Moisture Complex, ova će vas maskara oduševiti nakon nekoliko poteza. Rezultat – definirane, uvijene i naglašene trepavice bez grudica.

Hoće li NARS Climax maskara postati novi bestseller brenda? Vrlo vjerojatno, što zbog posebne ambalaže, što zbog formule kojom će definitivno nadmašiti dosad najpopularniju NARS maskaru Audacious u volumenu i sveukupnom efektu koji stvara.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori