Kreme koje vas pomlađuju dok spavate – 10 naših anti-age favorita koji zaista djeluju
Kreme koje vas pomlađuju dok spavate – 10 naših anti-age favorita koji zaista djeluju

Kreme koje vas pomlađuju dok spavate – 10 naših anti-age favorita koji zaista djeluju

‘Anti-age’ nekada je možda i bio samo natpis na pakiranjima proizvoda koji su navodno nešto radili. Danas, pak, uz svu moguću novu tehnologiju on zaista jamči djelovanje nekog proizvoda. Ipak, koliko god se trudili, nemamo svi vremena za detaljne rutine koje bi rezultirale anti-age učinkom.

Srećom, netko se dosjetio proizvoda koji djeluju preko noći. Spavati, naprosto, moramo, a to je i jedini dio dana kada ne radimo baš ništa drugo osim ležanja. Ako nas pitate, savršeno za anti-age tretman oko kojeg nema puno posla.

Ako ste slični nama, sigurno ste već (kao i mi) isprobali hrpu noćnih krema. Neke su pokazale rezultate, neke baš i ne. Onima koje jesu, uvijek se vraćamo jer se promjene vide na očigled. Noćne kreme ne moraju nužno biti anti-age. One mogu biti, recimo, hidratantne za sve one koji muku muče sa suhom kožom.

Ipak, najnoviji hit su kreme koje su ujedno i mikro pilinzi. Njihova uloga je da obnove kožu dok vi spavate. One obično sadržavaju kiseline kako bi odradili taj piling dio posla, ali bitno je i da sadržavaju umirujuće sastojke da piling ne bude preagresivan.

Noćne anti-age kreme koje su i pilinzi

Cilj takvih krema je, kako smo rekli obnova kože, ali i zatezanje te popunjavanje sitnih bora i finih linija. S obzirom na to da djeluju preko noći, ne čudite se ako ćete se ujutro osjećati kao da imate potpuno novu kožu. Naravno, nije dovoljno ove kreme koristiti jednu noć ili nekoliko njih. Morate biti ustrajni da biste vidjeli rezultate.

Osim što imaju anti-age djelovanje, noćne kreme koži vraćaju život. Ona je ujutro blistava i njegovana te dobro nahranjena i hidratizirana. Kreme-pilinzi, pak, djeluju kao dva odvojena proizvoda u jednom, a to uvijek volimo jer je jednostavnije za korištenje.

Ipak, ako imate osjetljivu kožu, prije korištenja proizvoda s kiselinama, konzultirajte se s vašim dermatologom. Iako nježni, takvi proizvodi na osjetljivoj koži mogu izazvati iritaciju.

S obzirom na količinu noćnih krema koje smo isprobali, u nastavku donosimo 10 favorita koji zaista rade ono što obećaju.

FOTO: Filorga, Instagram, CultBeauty, StudioStore,
Pharmaceris, MajiOrganics, Solanie, DibiMilano

Učitati još
Zatvori