Nježni ruževi za usne su prvi proljetni beauty trend

Nježni ruževi za usne su prvi
proljetni beauty trend

Od nježnih puderastih tonova do bogatih zagasitih nijansi, ruž za usne je make up adut u svakoj kozmetičkoj i dnevnoj torbi. Nakon bogatih zagasitih tonova i mat efekta koji su na našim usnama stvarali ruževi za usne u popularnoj tekućoj formuli, proljeće će nas vratiti nježnijim tonovima, prozračnijim i sjajnijim formula unutar prirodnog make up looka koji će obilježiti nadolazeću sezonu.

NJEŽNI RUŽEVI ZA USNE KOJI ĆE OBILJEŽITI PROLJEĆE

Uz nekoliko nezaobilaznih crvenih klasika koji se uvijek nalaze unutar naše make up kolekcije, ruževi za usne u nježnim puderastim tonovima su prvi beauty trend koji će donijeti proljeće. U raskošnim kremastim formula, ali i u svojem najsjajnijem izdanju, ruževi za usne bit će savršeni prozračni završetak jednostavnog prirodnog look koji će osvojiti prve proljetne dane.

Nude ruževi jedan su od klasika beauty svijeta i nepobjedivih favorita mnogih žena. Neutralni tonovi osim nježnih tonova donose i jednostavnost i bezbrižnost u svakodnevni make up look. Nakon nude nijansi inspiriranih omiljenim ružem za usne iz devedesetih koje su se isticale naglašenim smeđim podtonovima, proljeće će u svijet nude ruževa unijeti koraljnu svježinu. Uz nude nijanse s tek suptilnim koraljnim podtonom, nježne nijanse breskve istaknut će se kao jedan od trendi izbora kako unutar našeg ormara, tako i u odabiru ruževa za usne.

Proljetna sezona ne bi bila potpuna bez ružičastih tonova, a nakon raskošnih i zagasitih boja bobičastog voća, proljeće donosi osvježenje u puderastim nijansama. Posljednji proizvod za usne od kojeg se nećemo odvajati u nadolazećoj sezoni su sjajila. Iako je posljednjih nekoliko sezona na našim usnama obilježio mat efekt, najsjajniji i najprozračniji proizvod za usne sada će donijeti onaj savršeni nježni premaz boje i decentan izgled.

U nastavku donosimo nekoliko odličnih ruževa za usne i sjajila koji će u nadolazećoj sezoni osvježiti vaš svakodnevni make up look.

Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury

Chantecaille

Chantecaille

Jouer

Jouer

Chanel

Chanel

NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup

Smith & Cult

Smith & Cult

Chanel

Chanel

Bobbi Brown

Bobbi Brown

Tom Ford

Tom Ford

Bourjois

Bourjois

YSL

YSL

Maybelline

Maybelline

Guerlain

Guerlain

Benefit

Benefit

Chanel

Chanel

Učitati još
Zatvori