Hit frizura koju trendseterice obožavaju gotova je u trenu

Hit frizura koju trendseterice
obožavaju gotova je u trenu

Dobra frizura nosi veliku moć i može cjelokupni look učiniti boljim, zanimljivijim i sređenijim. Najbolje frizure one su koje taj čarobni efekt donose uz minimalno uloženog truda i vremena. Posljednjih godina, beauty trendovi istaknuli su upravo jednostavne i efektne frizure kao one najpoželjnije – od visokog repa koji smo ukrasili mašnom ili maramom do tek nekoliko skupljenih pramenova koji su uz pomoć trendi kopče u nekoliko sekundi stvarali trendi look.

I beauty trendovi za novu sezonu kao najpoželjnije istaknuli su jednostavne i praktične frizure koje su lagane za održavanje i još lakše za kreiranje. Naizgled pomno uređena frizura na drugi pogled nosi dozu opuštenosti i nonšalancije koje otkrivaju da u nju i nije uloženo pretjerano mnogo vremena. Niska punđa jedna je od frizura koju ćemo tijekom proljetnih dana viđati posvuda, a koju ćemo i sami lako ostvariti uz minimalno truda, vremena i uz tek nekoliko običnih ukosnica.

ELEGANTNA I OPUŠTENA NISKA PUNĐA

Između one prepoznatljive stroge balerina punđe i njoj potpuno suprotne nemarno skupljene ležerne punđe za lijene i opuštene vikende, niska punđa stvara chic look u kojem su popularne trendseterice pronašle svoj omiljeni beauty trik.

Osim što je jedna od najjednostavnijih i najefektnijih frizura koja će savršeno zaokružiti svaki proljetni look, niska punđa je odličan izbor za svaku dužinu kose jer će, za razliku od one visoke, bez puno problema skupiti bob ili lob u elegantnu šarmantnu frizuru. Ako svoju nisku punđu poželite dodatno začiniti ukrasite ju dekorativnim ukosnicama, isprepletite svilenom maramom ili spojite sa statement naušnicama.

Za jednostavnu, brzu i chic frizuru koju ćemo ovog proljeća nositi svakodnevno, dozu inspiracije donosimo u nastavku.

Foto: Instagram

 

Učitati još
Zatvori