Jesenska ‘it’ frizura koju ćete napraviti za svega nekoliko sekundi

Jesenska ‘it’ frizura koju ćete
napraviti za svega nekoliko sekundi

Jedan od najboljih beauty trikova krije se u frizuri. Dobra frizura nosi veliku moć i može cijelokupni look učiniti boljim, zanimljivijim i sređenijim. Najbolje frizure one su koje taj čarobni efekt donose uz minimalno uloženog truda i vremena. Posljednjih godina, beauty trendovi istaknuli su upravo jednostavne i efektne frizure kao one najpoželjnije – od visokog repa koji smo ukrasili mašnom ili maramom do tek nekoliko skupljenih pramenova koji su uz pomoć trendi kopče u nekoliko sekundi stvarali trendi look.

Ispred nas je još jedna uzbudljiva beauty sezona koja, baš poput sezona koje su joj prethodile, donosi novu jednostavnu i efektnu it frizuru. Sve što će nam trebati je nekoliko sekundi, gumica za kosu ili dvije, tri ukosnice.

NOVA IT FRIZURA ZA JESEN 2018.

Nakon polupodignute kose koja je bila naš favorit tijekom proljetnih dana i ljeta koje su obilježili zamršeni valovi u kosi i šarmantne pletenice, jesen nas vraća jednostavnoj i elegantnoj punđi. Nova it frizura smjestila se između one prepoznatljive stroge balerina punđe i njoj potpuno suprotne nemarno skupljene ležerne punđe za lijene i opuštene vikende. It frizura za jesen zadržala je eleganciju balerina punđe u niskom položaju, ali i nonšalanciju messy bun punđe u svojoj nesavršenosti.

Osim što je jedna od najjednostavnijih i najefektnijih frizura koja će savršeno zaokružiti svaku jesensku kombinaciju, niska punđa je odličan izbor za svaku dužinu kose jer će, za razliku od one visoke, bez puno problema skupiti bob ili lob u elegantnu šarmantnu frizuru.

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Opuštena niska punđa jedina je frizura koja će vam ove jeseni trebati za efektni i trendi look. Ako svoju nisku punđu poželite dodatno začiniti ukrasite ju dekorativnim ukosnicama, isprepletite svilenom maramom ili spojite s statement naušnicama. Dozu inspiracije donosimo u nastavku.

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori