Upoznajte najnapredniju metodu za oblikovanje prirodnih obrva

Upoznajte najnapredniju metodu za
oblikovanje prirodnih obrva

Predstavljamo vam novost na tržištu – NEYES BROWS, najnapredniju metodu za oblikovanje prirodnih obrva.

NEYES BROWS je brend koja dolazi iz Njemačke i predstavlja revoluciju oblikovanja prirodnih obrva. Koncept Neyes Brows razvio je g. Günter Krause, jedan od vodećih njemačkih stručnjaka u području kozmetike prisutan u branši već više od 25 godina.

Uvoznik i ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku je Neroli purpur d.o.o., koji nam je objasnio o čemu se točno radi.

“Riječ je o vrlo preciznom i egzaktnom postupku koji ima za cilj obnovu i njegu prirodnih obrva koje bi savršeno odgovarale crtama lica i željama klijenta.

Specifičnost postupka Neyes Brows jest i personalizirani pristup: ne koriste se unaprijed izrađene šablone nego se mjerenje obavlja za svakog klijenta ponaosob, a ovisno o dobivenim parametrima izrađuje se personalizirana šablona. Tim pristupom postižemo idealan oblik obrva za svakoga.

Metoda je neagresivna i ne utječe na kožu. Metoda uključuje mjerenje obrva, oblikovanje obrva voskom i pincetama, bojanje, izradu personalizirane šablone i tako dalje.”

Kod Neyes tretmana svaki je korak razrađen do najsitnijih detalja, a prednosti Neyes Color me boja za obrve i trepavice ima nekoliko: izvanredno duga postojanost (4–6 tjedana), obojane i najkraće i sijede dlake, boje ne ostaju na koži, pri bojanju trepavica koža ne peče.

Prvi tretman traje približno jedan sat, a 30 do 45 dana nakon tretmana savjetuje se ponovni dolazak na tretman.

Osim svega navedenog, možete postati i Neyes Brows stilist.

Zašto postati Neyes Brows stilist?

U svoju ponudu dodajte novu, visokokvalitetnu uslugu koja pruža:

  • brze rezultate uz minimalno ulaganje,
  • dugotrajne rezultate vidljive već nakon nekoliko tretmana.

Usvojite nova ili usavršite postojeća znanja i vještine o najsuvremenijoj i najnaprednijoj metodi rada s prirodnim obrvama koja uključuje:

  • obnavljanje,
  • personalizirano oblikovanje
  • njegu prirodnih obrva

Metoda Neyes Brows primjerena je i za osobe s vrlo osjetljivom kožom. Riječ je o neinvazivnoj metodi kod koje klijent neposredno nakon tretmana bez ikakvih poteškoća smije nastavi obavljati svoje dnevne obaveze, čak i otići na posao.

Svi su proizvodi sigurni, neškodljivi za zdravlje te nisu testirani na životinjama.

Postupak je u potpunosti personaliziran. Budući da je oblikovanje personalizirano, oblik obrva temelji se na preciznim mjerenjima vašeg lica i iscrtavanju okvira nakon početnog bojenja. Potom će uslijediti koraci kojima će stilist optimalno naglasiti prirodne crte lica. Tijekom Neyes Brows tretmana obrve se tretiraju voskom i nitima te po potrebi fino oblikuju pincetom.

Tijekom postupka koriste se isključivo materijali vrhunske kakvoće (voskovi, boje, niti…). Voskovi korišteni u radu osmišljeni su za različite tipove kože: primjereni su i za osobe s osjetljivom i tankom kožom.

Brend Neyes Brows dostupan je na nekoliko adresa:

Web:  www.neyes.hr

Facebook: NeyesBrowsHrvatska

Instagram: neyesbrows_hrvatska

Showroom : SKY OFFICE

Foto: PR, Pexels

Učitati još
Zatvori