Neodoljiv beauty alat sa svrhom: smanjuje natečenost lica i daje svjež izgled

@facialiceglobes

U posljednjih nekoliko godina navikle smo viđati razne beauty gadgete i alate, koji ne zamjenjuju nužno profesionalne tretmane u kozmetičkom salonu, no zato pomažu ostvariti neke pozitivne učinke na kožu čak i kada tretmane ljepote provodimo u udobnosti svog doma.

Ovih smo dana na Instagramu susrele jedan beauty alat koji je u trenutku privukao našu pozornost, i to ponajprije svojim oblikom. Fraîcheur Ice Globes, njegovo je ime, a radi se o ledenim kuglama s drškama koje sadrže jako hladno tekućinu i kao takve su odličan alat za stimuliranje cirkulacije krvi i kisika u koži. Ice Globes su antialergenske i izrađene su od super kvalitetnog borosilikatnog stakla, punjenog tekućinom koja se ne smrzava već se održava na idealno hladnoj temperaturi za tretman na koži.

@facialiceglobes

Koji su sve pozitivni učinci ledenih kugli na lice?

Učvršćuju kožu, smanjuju otečenost, naročito područja oko očiju, stvaraju osvježeniji i razbuđeniji dojam na licu…

Iz brenda još navode kako njihove ledene kugle čak i pročišćuju kožu, reduciraju crvenilo, provode limfnu drenažu, smanjuju glavobolje i bolove u sinusima…

Hladnoća je također sjajna za smanjivanje pora i stvaranje ujednačenijeg tena. Ledene kugle su posebno dizajnirane kako bi osigurale lifting lica i općenito njegov učvršćeniji dojam.

Naručiti ih možete i u Hrvatsku, i to na službenoj web stranici.

@facialiceglobes

Foto: Instagram

0