Naked maskara: Garantiramo da ovakvu maskaru još niste vidjeli
Naked maskara: Garantiramo da ovakvu maskaru još niste vidjeli

Naked maskara: Garantiramo da ovakvu
maskaru još niste vidjeli

Kada je riječ o make up proizvodima, teško je biti u toku s toliko novih koji izlaze skoro svaki dan. Također, zbog svih tih proizvoda teško nas je i iznenaditi. Nije ni čudo da brendovi onda misle out of the box i smišljaju svakakve inovacije. Jedan od takvih je i Lush koji je nedavno izbacio zanimljivu maskaru. Maskara je jedan od onih make up proizvoda bez kojih ne izlazimo iz kuće, a bitno nam je da je kvalitetna. Nakon što je TikTok proglasio Benefit Cosmetics maskaru najboljom maskarom godine, sada su ludi za Lush Naked maskarom.

Kako se koristi?

Samo ime, ‘Naked Mascara’ nas je zaintrigiralo, a kada smo vidjeli kako maskara izgleda iznenadili smo se. Naime, Lush Naked maskara je package-free što znači da ne dolazi u tubi kao sve druge obične maskare. Također je i waterless, odnosno četkica dolazi suha te se treba aktivirati tako što se smoči. Ovakva maskara slična je onima iz 20-ih i 30-ih godina prošlog stoljeća te koristi vosak za stvaranje nevjerojatnih trepavica.

Ako budete koristili ovu maskaru, možda će vam trebati vremena da se priviknete, no zapravo je vrlo jednostavna za nanošenje. Srećom, postoji popriličan broj TikTok beauty tutoriala koji mogu pomoći. Naked maskara nanosi se tako da se četkica smoči s malo vode, stavi se unutar proizvoda kako bi dovoljno maskare ostalo na četkici. Odlična stvar je da sami možemo kontrolirati koliko maskare će biti na četkici što je idealno za one koji ne vole puno maskare na trepavicama, ali i za one koji vole poprilično. Kada završite s nanošenjem, četkicu treba dobro obrisati te ostaviti da se suši.

@zzhilton

Replying to @AVA🙉🙈🙊 weirdest makeup product ever !! #makeupreview #lushmascara

♬ original sound - Zayra Sandoval 🧚🏼
@blueusual

testing the naked mascaras from Lush in pink and blue so you don’t have to 🫶🏻 #pinkmascara #bluemascara #lushmascara

♬ Say Yes To Heaven - Sped Up - Lana Del Rey

Naked maskara predstavlja korak naprijed u make up proizvodima

Naked maskara također dolazi s tri različite četkice od kojih je svaka dizajnirana da stvori određeni efekt trepavica. Deblja četkica daje volumen, jednostrana četkica daje definiciju, a četkica s kružnim završetkom razdvaja trepavice. Također dolazi u četiri različite nijanse: crna Orca, plava Ocean, roza Reef i smeđa Earth. Imena su inspirirana prirodom te je upravo očuvanje okoliša jedno od glavnih elemenata ove maskare. Naime, maskara je Eco-friendly i zero waste te je napravljena od veganskih materijala. Kada je kupite, dolazi u kutijici koja se može reciklirati te je cijela maskara temeljena na održivosti. Formula maskare razvijala se pet godina te je trebalo puno rada da se usavrši. U današnje vrijeme nije više dovoljno samo izbaciti običnu maskaru. Treba imati formulu zbog koje se ne razmazuje, koja ostaje postojana, koja je otporna na vodu, a sve uz to da izgleda besprijekorno. Kupci se više ne žele zadovoljiti s manje od toga. Sastojci koje Lush Naked maskara koristi su kombinacija voska, ricinusovog ulja te kakao maslaca.

Prema recenzijama, ova maskara idealna je ako želite postići prirodan look, ne razmazuje se, a trepavice izgledaju duge i pune. Niti jedan brend još nije izašao s ovakvim proizvodom, a kombinacija neobičnog izgleda i pakiranja te održivosti za koju se iz Lusha zalažu čine Naked maskaru zaista posebnom. Nas je zaintrigirala te ne sumnjamo kako će uskoro postati jedna od najprodavanijih maskara godine.

Učitati još
Zatvori