Najsjajnije i najraskošnije manikure s kojima možete ući u novu godinu

Najsjajnije i najraskošnije manikure s
kojima možete ući u novu godinu

@paintboxnails

Božićno i novogodišnje razdoblje najjednostavnije i najtočnije može se opisati kao razdoblje raskoši – ona je vidljiva svugdje: od odjevnih kombinacija u kojima šljokice i baršun vode glavnu riječ, preko make up lookova u kojima biramo nijanse koje bismo u ostatku godine možda i preskočili pa do manikura kod kojih si često damo “oduška” pa njima postignemo statement točku na “i” svakoj odjevnoj kombinaciji. Upečatljive i efektne manikure idealne su za blagdansko razdoblje, a sve ljubiteljice šljokica i sjajnih lakova za nokte upravo će sad doći na svoje.

Ako ste u potrazi za savršenom manikurom koja će obilježiti posljednji tjedan ove godine (ali i desetljeća) te s kojom ćete na trendi način zakoračiti u novu, 2020. godinu, donosimo nekoliko najsjajnijih prijedloga! Riječ je o manikurama na koje bi čak i minimalistice, vječno naklonjene crvenim ili nude nijansama, teško ostale imune. Srebrne i zlatne šljokice i “folijice” izgledaju prekrasno u kombinaciji s crnom, bijelom i tamno plavom, čime se postiže pravi “blagdanski look“. Svi koji žele nešto jednostavnije, uvijek se mogu poigrati nail artom, a manikuri dodati tek pokoju šljokicu koja će najefektnije izgledati na nekoj tamnijoj nijansi.

@paintboxnails

I, naravno, ne treba zaboraviti na omiljene motive u ovo doba godine – zvjezdice! One su odavno pronašle svoje mjesto na noktima, a svake nam sezone dolaze u još boljem i još originalnijem izdanju. Ako ovih dana imate zakazan termin u kozmetičkom salonu ili planirate napraviti savršenu manikuru u kućnoj radinosti, u nastavku donosimo najljepše ideje s Instagrama kojima se možete inspirirati.

Učitati još
Zatvori