5 najprodavanijih proizvoda u najvećoj europskoj beauty trgovini

Objavu dijeli jenna (@jennapardini)

Nedavno smo vam pisali o velikim beauty web shopovima u Europi, ali i u svijetu, u kojima s vremena na vrijeme volimo obaviti shopping i koji drže proizvode kojih nema u Hrvatskoj. Ondje ćete tako pronaći sve one brendove čiju ste kozmetiku navikli kupovati u inozemstvu, na putovanjima, i sada je ona definitivno dostupnija no ikad – pa barem putem online kupovine.

A jedna od najvećih među ovim trgovinama, svakako je Feel Unique, koja je na glasu kao najveća i najsadržajnija u Europi. Feel Unique je web shop pokrenut 2005. godine, i to od strane dva muškarca koja su poželjela stvoriti beauty oazu sa svim kozmetičkim proizvodima na jednome mjestu. Danas Feelunique broji više od 30.000 proizvoda i 500-injak beauty brendova, a usluga dostave dostupna je u 120 zemalja svijeta, među kojima i u Hrvatsku. Na internetu smo doznali i kojih 5 beauty proizvoda je trenutno najprodavanije na feelunique.com!

Ovi rezultati dobiveni su uvidom u statistike za britanski Feel Unique, a uz sami top 5 najprodavanijih proizvoda, sada je poznato i kojih se pet brendova najviše pretražuje na ovom web shopu. To su redom NARS, The Ordinary, Urban Decay, NYX Professional Makeup i Dior Beauty. Što se tiče samih proizvoda, 5 najprodavanijih su bareMinerals® Original Foundation – mineralna podloga koja ima kult sljedbenica, Moroccanoil set za dubinsku hidrataciju kose, Urban Decay All Nighter Setting Spray – jedan od najboljih fiksatora make upa na tržištu, Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder – bestseller među puderima za matiranje i Yves Saint Laurent Vernis À Lèvres Vinyl Cream ruž za usne.

 

Foto: Instagram, Feel Unique

0