Ovo je top 5 najprodavanijih parfema svih vremena

Ovo je top 5 najprodavanijih
parfema svih vremena

Parfem je puno više od još jednog kozmetičkog proizvoda. Pravi miris vam može prizvati daleku uspomenu ili vas podsjetiti na određenu osobu. Može podići raspoloženje, pružiti dozu dramatičnosti, smanjiti stres, učiniti da se osjećate seksi i snažno – sve s jednim jednostavnim špricem. Stoga je važno odabrati miris koji nas uistinu privlači, koji je u skladu s onim što jesmo i odražava našu osobnost na najbolji mogući način. Upravo zato ne čudi što mnogi toliko dugo traže svoj savršeni parfem.

Najprodavaniji parfemi na svijetu među kojima se možda nalazi vaš idući favorit

S obzirom na to da je parfem jedan od najvažnijih dijelova ženskog beauty svemira, dobro je znati koji su to najprodavaniji parfemi na svijetu, odnosno oni koji nastoje zadovoljiti svačije osjetilo njuha. Signature miris trebao bi biti bezvremenski i nosiv, u svakoj situaciji, u bilo koje doba dana, kao i svako godišnje doba. Naravno, pored toliko mirisa na tržištu, pronalazak savršenog parfema može biti izazov. Kozmetički pultovi i internetski ‘izlozi’ opskrbljeni su najnovijim i najboljim mirisima beskrajnog broja parfemskih brendova, ali kako znati koji će biti naš novi favorit?

Jedno dobro mjesto za početak su definitivno klasični parfemi koji postoje već generacijama i izdržali su test vremena. Ikonični mirisi na listi najmirisnijih parfema svih vremena s razlogom su postali kultni i imaju veliki broj obožavateljica diljem svijeta. Njihove neodoljive arome nikada neće zastarjeti i uvijek će nalaziti svoje mjesto na svjetskim top listama. U nastavku možete otkriti koji su najpopularniji i samim time najprodavaniji parfemi na svijetu. Među njima ćete sigurno naći i svoju novu mirisnu srodnu dušu ili savršeni poklon za dragu osobu ovaj Božić.

5. Thierry Mugler

Thierry Mugler Angel Eau De Parfum

4. Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana Light Blue Eau De Toilette

3. Dior

J’adore By Christian Dior Eau De Parfum

2. Chanel

Coco Mademoiselle Eau de Parfum

1. Chanel

Chanel No. 5 L’Eau Eau de Toilette

Foto: Instagram, Lijepa.hr, Douglas, Chanel

Učitati još
Zatvori