Tri najpopularnija jesenska make up looka i kako ih postići

Tri najpopularnija jesenska make up
looka i kako ih postići

@paulienriemis

Nakon što smo u ljetnim danima u potpunosti minimalizirali sadržaj u kozmetičkoj torbici, u jesenskim se danima ponovno vraćamo raskošnim nijansama, jakim pigmentima i upečatljivim tonovima koji će začiniti svaki look, kako make up, tako i odjevnu kombinaciju. Bogate palete sjenila, efektne nijanse ruževa i tuševi za oči ponovno postaju neizostavan dio naše beauty rutine, a govoreći o savršenom make up looku, izbora je uistinu mnogo – jesenska paleta boja donosi nam najljepše nijanse među kojima svatko može pronaći idealne tonove za sebe, a ako se držite klasike, crveni ruž i linija tuša na očima uvijek su dobra ideja. U nastavku donosimo nekoliko jednostavnih make up lookova koje možete jednostavno kopirati, kao i osnovne proizvode s kojima ih možete postići.

Jesenski tonovi

@esteelalonde

U ljetnim smo se danima “držali” minimalnog make upa koji se najčešće sastojao od maskare, laganog ruža i kremastog rumenila na obrazima, no kako su došli hladni dani, tako se i obogatio sadržaj u našoj kozmetičkoj torbici. U jesenskoj sezoni u prvi plan dolaze raskošne palete sjenila koje će začiniti baš svaki jesenski i zimski look, a bogate nijanse na očima odavno nisu rezervirane samo za posebne prilike, već se divno mogu uklopiti u svakodnevni make up look. Od laganog smokey eyesa u nijansama smeđe i bež, preko monokromatskog looka do neočekivanih kombinacija boja, jesen “dopušta” baš sve, a za savršen make up look, dovoljno je pustiti mašti na volju!

make up
Givenchy Le Prismissime Essence of Browns

Crveni ruž

make up
@ruerodier

Kad govorimo o klasicima u kozmetičkoj torbici, crveni ruž nalazi se visoko na listi – idealan je za različite prigode, neovisno o tome radi li se o odlasku na posao, kavi u gradu ili svečanom druženju. Crveni ruž mnogima je omiljen jer je sam po sebi efektan, odnosno dovoljno je izabrati savršenu nijansu za svoj ten i njime osvježiti i najjednostavniji make up look, kao i najjednostavniju odjevnu kombinaciju. Velika prednost crvenog ruža je ta što pristaje baš svima, a može se lijepo uklopiti i u različite lookve, od dramatične linije tuša na očima, preko laganog smokey eyesa do kombinacije s tek laganom maskarom na trepavicama. Iz tog razloga, crveni ruž ima status kultnog klasika kojeg nećemo preskočiti ni ove jeseni.

make up
Dior Rouge 999

Dramatična linija tuša

make up
@jennycipoletti

Svake jeseni u centar pozornosti ponovno dolazi tuš za oči koji ima moć u samo nekoliko poteza dnevni look transformirati u večernji. Također, on je taj koji svakom make upu daje dodatnu dozu glamura te na očima stvara wow efekt, a klasični look u nekoliko trenutaka postaje zavodljiv. Tuš za oči je make up proizvod koji će obogatiti svaki jesenski make up look, a za potpuni efekt, odaberite onaj koji je bogato pigmentiran, dugotrajan te koji se neće oslikati na kapke. Ako i niste viješti u povlačenju linije tuša, i ovdje vrijedi pravilo – vježbom do savršenstva – pa se nemojte obeshrabriti. Već nakon nekoliko pokušaja ostvarit ćete savršen look s dozom dramatičnosti i glamura.

make up
Dior Diorshow On Stage Liner

Foto: Instagram, Givenchy, Dior

Učitati još
Zatvori