Najpopularniji beauty proizvodi za koje postoje i liste čekanja

Najpopularniji beauty proizvodi za koje
postoje i liste čekanja

@valerialipovetsky

Iz sezone u sezonu, beauty svijet je, čini se, sve raskošniji, bolji i glamurozniji. Ipak, beauty svijet uvijek možemo podijeliti na dva dijela. Prvi dio je upravo taj glamurozni dio koji stvaraju neodoljivi make up proizvodi koji osvajaju raskošnom paletom boja i najluksuzniji proizvodi za njegu kože i kose poput dragocjenih ulja i bogatih krema u predivnim bočicama. Drugi dio bitno se razlikuje od prvog – proizvodi koji ga stvaraju daleko su od glamura i blještavila, ali istovremeno oni su proizvodi za kojima ćemo posegnuti svaki dan. Od četkice i paste za zube do gela za tuširanje i balzama za usne, svaki od tih proizvoda čine osnovu naše svakodnevne beauty rutine.

Ipak, kad je riječ o najpopularnijim beauty proizvodima, pravila ne postoje jer će jednaki hype izazvati najnovija paleta sjenila za oči koju baš svi žele i najbolji dezodorans. Koji su se beauty proizvodi na samom početku novu godine istaknuli kao najpoželjniji?

@andyheart

NAJPOPULARNIJI BEAUTY PROIZVODI S LISTOM ČEKANJA U SIJEČNJU

S nekoliko tisuća ljudi na listi čekanja, trenutno najpopularniji beauty proizvodi izazvali su euforiju u svijetu beauty entuzijasta. Iako je iza nas blagdansko razdoblje tijekom kojeg smo puno vremena i novaca trošili u omiljenim dućanima i iako je siječanj za mnoge označio početak štednje, za ove beauty proizvode mnogi su uspjeli naći mjesto u svojem budžetu.

Od suradnje brenda Morphe i jedne od najpopularnijih američkih beauty YouTube zvijezda, Jaclyn Hill, do palete crvenih ruževa za usne s potpisom francuske it djevojke Jeanne Damas za Rouje, od maske za lice koja će donijeti dozu osvježenja u zimsko sivilo do novog bestsellera s potpisom luksuznog brenda Sunday Riley, u nastavku vam donosimo proizvode za koje se isplati upisati na listu čekanja.

OUAI

Rouje – Les 4 Rouje

Glow Recipe Watermelon Sheet Mask

Megababe Rosy Pits

Sunday Riley A+ Hgh Dose Retinoid

Morphe x Jacyln Hill – Bling Boss

Morphe x Jacyln Hill – Dark Magic

Morphe x Jacyln Hill – Armed Gorgeous

Morphe x Jacyln Hill – Ring The Alarm

Morphe x Jacyln Hill Face Brushes

Charlotte Tilbury Luxury Palette – Pillow Talk

Foto: Instagram, Cult Beauty, Rouje, Urban Outfitters

Učitati još
Zatvori