Najpopularnije frizure ove godine koje ćemo nositi i u 2019.

@taylorlashae

S posljednjim danima 2018. godine ispred nas, prvi trendovi za nadolazeću 2019. godinu već su se polako iskristalizirali. I dok smo prve odjevne komade i modne dodatke koji će obilježiti proljeće i ljeto sljedeće godine već mogli vidjeti na modnim pistama tijekom trajanja posljednjih tjedana mode koji su obišli sve najpopularnije prijestolnice mode, od Copenhagena do Pariza, a na kojima su najprestižniji modni brendovi i dizajneri predstavili svoje kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2019., prvi beauty trendovi za 2019. će se iskristalizirati tek u prvim tjednima sljedeće godine.

Ipak, dvije najpopularnije frizure 2018. godine već su se istaknule kao jedan od beauty trendova koji ćemo obožavati i dogodine.

NAJPOPULARNIJE FRIZURE 2018. KOJE ĆEMO NOSITI I SLJEDEĆE GODINE

Kada govorimo o beauty trendovima, osobito onima iz raskošnog i uvijek drugačijeg svijeta frizura, iza nas je još jedna uzbudljiva godina koja je donijela baš sve što smo mogli poželjeti – od platinastih uvojaka do velikog povratka raskošnih smeđih tonova, od kratkog boba do duge i slojevite kose, od trajne u novom izdanju do savršeno ispeglane kose. Ipak, najveći trend bez sumnje je bio onaj inspiriran nonšalantnim i šarmantnim stilom Francuskinja koji je istaknuo dvije frizure – kratki bob i Bardot cut koji spaja slojeve i duge curtain šiške.

@matildadjerf

Jednostavne za održavanje i stiliziranje, trendi frizure inspirirane najpopularnijim frizurama s francuskih ulica i iz francuskih frizerskih salona ove su godine nosili gotovo svi – od poznatih glumica, pjevačica i modela do influencerica i bezbroj obožavateljica jednostavnog, ali efektnog i šarmantnog stila Francuskinja. Kratki bob, sa šiškama ili bez njih, i Bardot cut svoju će popularnost zadržati i u dogodine kada će još uvijek biti najbolji izbor za osvježenje frizure.

Ako razmišljate o brzom i efektnom osvježenju za novi početak koji donosi nova godina, kratki bob izbor je s kojim ne možete pogriješiti, a Bardot cut bit će savršen izbor za sve one koji traže osvježenje, ali žele zadržati dužinu. Dozu inspiracije potražite u nastavku i pronađite svoj look za 2019.

SLOJEVITO I SA ŠIŠKAMA

@camillecharriere

@jeannedamas

ŠARMANTNI I KRATKI BOB

@emmahill

@brittanyxavier

@margoandme

Foto: Instagram

0