Najpopularnija frizura s Instagrama ovog tjedna

Najpopularnija frizura s
Instagrama ovog tjedna

Prošlog tjedna, u Parizu je održana još jedna očaravajuća Chanel revija, koja je imala posebnu simboliku i emotivnu notu, jer je za nju posljednju kolekciju prije svoje smrti pripremao modni mag Karl Lagerfeld. Brojna modna publika svojim je prisutstvom odala priznanje čovjeku koji je na kreativnom čelu kuće Chanel bio više od 35 godina, a sama revija i njena čarobna kulisa ovog su nas puta odvele u imaginativno planinsko selo kroz koje su prošetale Chanelove snježne princeze.

Reviju s kolekcijom za jesen/zimu 2019./2020. pratile su i šarmantne frizure, koje su ovih dana privukla posebno mnogo pozornosti na društvenim mrežama. Šarmantne i s jednim dominantnim detaljem u kosi, ove su frizure nastale zahvaljujući frizerskom stilistu i dugogodišnjem suradniku Chanela Samu McKnightu.

Upravo s tim detaljima u kosi, Sam je odao priznanje Karlu i izabrao one najdraže za modnog dizajnera, poput velikih mašni, kamelija i raznih dekorativnih broševa. Njih je spojio s modernom i cool prirodnom teksturom kose i dobio frizuru o kojoj trenutno svi pričaju. Najveća ljepota ove polupodignute frizure jest to da ju svi možemo kreirati u svojoj kupaonici; jednostavno je i brzo rješenje, pogotovo kada nemate ideje što s kosom. Samo morate pronaći taj jedan šarmantni detalj kojim ćete pričvrstiti dio pramenova kose i začiniti svoj beauty look.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori