Ovo je najljepši bob sezone

@streicherhair

Prvi proljetni dani su iza nas, no oni najtopliji tjedni u godini tek dolaze zbog čega je sada savršeno vrijeme za brzo osvježenje izgleda. Uz nekoliko novih odjevnih komada i modnih dodataka koji će unijeti vedrinu u našu garderobu i svakodnevne kombinacije, promjena frizure jedan je od najpopularnijih načina za osvježenje ili potpunu transformaciju looka – i to s razlogom. Samo jedan posjet frizeru i nekoliko preciznih rezova ili prošaranih pramenova dovoljno je da promijenimo ne samo svoju frizuru, već cijeli look.

Koja je najbolja frizura koju možemo odabrati za proljetnu i ljetnu sezonu? Na samom vrhu trendi frizura ponovno se istaknuo šarmantni i jednostavni bob.

@streicherhair

SAVRŠENA BOB FRIZURA ZA PROLJEĆE I LJETO

Kroz desetljeća, bob frizura istaknula se kao jedan od najpopularnijih beauty trendova što joj je osiguralo i status beauty klasika. Nakon početka 2000ih godina koje su kao najpoželjniju frizuru istaknule duge uvojke, posljednjih nekoliko godina imali smo prilike svjedočiti velikom povratku bob frizure. Jednostavna za održavanje i stiliziranje, bob frizura izbor je s kojim ne možete pogriješiti. Kao savršena doza osvježenja za proljetne i ljetne dane, bob frizura ponovno je istaknula među najpoželjnijim beauty trendovima sezone i izgleda bolje no ikad. Kako izgleda najljepši bob sezone?

TAJNA JE U SLOJEVIMA, TEKSTURI I VOLUMENU

Iza savršene bob frizure nalazi se Ashley Streicher, celebrity frizera na čijoj se listi poznatih klijentica nalaze Mandy Moore, Kiernan Shipka i Sarah Paulson. Osim besprijekornih frizura koje njezine poznate klijentice uvijek ističu na crvenom tepihu, najljepšu frizuru sezone ovog proljeća nosi sama Ashley. Njezin izbor je bob do brade, ali u novom i poboljšanom izdanju. Kako, uz malu pomoć frizera, i sami možete nositi najljepši bob sezone?

@streicherhair

Kako bi transformirala sasvim jednostavan bob do brade, Ashley mu je dodala volumen i naglasila teksturu uz pomoć razigranih slojeva. Kako bi dodatno naglasila i volumen i teksturu koje slojevi daju kratkom bobu, Ashley ga je prošarala nekoliko nijansi svjetlijim pramenovima i stilizirala uz pomoć pegle i spreja za teksturu.

Njezina frizura ubrzo je inspirirala njezine celebrity klijentice da i same isprobaju najljepši bob sezone. Kako ga nose Mandy, Sarah i Kiernan? Dozu inspiracije pronađite u nastavku.

Mandy Moore
Kiernan Shipka
@streicherhair
Sarah Paulson

Foto: Instagram, Profimedia

0